fatmanurbicer Yedi buçuk haftalıkken kahverengi lekelenme başlamasıyla kontrole gitmiştim Progestan iğneye ve fitile başlamıştık lekelenme hiç geçmedi o süreçte geçen hafta da kese altında bir buçuk santim kanama alanı var dediler iğneye fitile devam ediyoruz ama bu lekelenme az da olsa geçmiyor bi bilgisi olan bu durumu yaşayan var mı ?
KurabiyeninAnnesi123 fatmanurbicer kendini cok mu yoruyorsun ayakta fazla mi kaliyorsn ilişki yasak lekelenme de birliktelik falan mi oldu bunlardan kaynakli geçmeye bilir benm de ilk hamileligmde lekelenmm oldu yattm 2. Hamileligm kese dışı kanama alanı gözüktü ayakta uzun süre kalmadm is yapmadm ev bile süpürmek etkiliyor
Nhrr fatmanurbicer benim de o haftalarda oldu 10. Haftanın sonuna kadar devam etti. İçerdeki kanı atıyor dedi doktorum. 13. Haftaya kadar dikkat edin geçer inşallah 🤲🏻
fatmanurbicer KurabiyeninAnnesi123 bunları da yapmıyorum aslında doktor da söylemişti herşeyi bundan önceki de düşük olduğu için insan da diken üstünde oluyor
KurabiyeninAnnesi123 fatmanurbicer kötü düşünme kuzum mümkn oldukça dinlen uzan yorma kendini progestan cok etkili kesicektir
Tugceelanaz 15 gündür kırmızı kanamam vardı (6+0 başladı) , 2 gündür kahve rengiye döndü Progestan iğne ve hap kullanıyorum. Ağır iş, fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum Dikkat edersen gecer inşallah 8+2 hamileyim.
fatmanurbicer Tugceelanaz geçmiş olsun sana da canım hayırlısıyla bu günleri atlatırsak rahat bi nefes alırız inşallah