Humannrle Neler yapalım neler yiyip içelim şuan adetin 3. Günüyüm soğan suyu yapmalı mıyız. Eşim keçiboynuzu pekmezine başladı önerilerimizi birbirimize söyleyelim belki bizede nasip olur 🤲❣️
dilanbaydemir12 Humannrle ovulasyon aldım reglmn 2. günündeyim o sekılde ılerlıycem bıtınce kasım ayından darklı bır umudum var 3 aydır denıyoruz bu ay ovulasyon denıcem
Elif-ada- Humannrle Cnm soğan kürünü oneririm ben adetin 2.gunu başladım geçtiğimiz ay kürtajın üstünden 8ay geçmişti olmuyordu gebelik geçen ay sabah akşam aç karnına yumurtlamaya kadar istim gebe kaldım ama kimyasal oldu malesef denemeni tafsiye ederim birşey kaybetmessin Rabbim tez zamanda nasip etsin
Humannrle Nigar882 yok ya vallah bizim gibi çaresizce öneri bekleyenler dertleşmek isteyenleri görmüyorlar da kaynana gelin görümce dedikodu postlarını görüyorlar 😢
Nigar882 Benim bat 15 ekim. Sonraki ise 12 kasım olucak. Eğer bu ay gebe kalmazsam adetimim 3 cü gününden itibaret soğan suyu içicem
Humannrle Nigar882 inşallah olmazsın canım inşallah bebişin seninledir🤲 bende bugün folikasite başladım
Humannrle dilanbaydemir12 ovülasyon bebi çok stres etti onu kullanamam heralde 🙄 inşallah kasım hepimize uğur getirir
cauuv1 dilanbaydemir12 ovulasyon testini ne zaman kullanmaya baslıyorsunuz birde nasıl kullanıyorsunuz anlatırmısınız
Humannrle Elif-ada- benimde kürtajı üstüne 8 ay geçti canım yarın aletimin son günü bende yarın başliyim olmazsa nasıl yaptın canım sen rabbim sana da hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
Gerbuce Benim bat 11 Kasım bakalım hayırlısı ovilasyon testi aldım ama sanırım kullanmayacağım stres yaptıkça tutmaz diye düşünüyorum 🤔
Humannrle Gerbuce evet gerçekten ilişkiye girmek bile görev gibi geliyor insana 🫣 sen kaç aydır deniyorsun canım
Elif-ada- Humannrle Başla cnm inşallah şifa olur sabah akşam ortaboy soğanı kabuğuyla birlikte 4 bölüp 1bucuk su bardağı suda kaynatım kaynamaya başladıktan 5 dk sonra ocaktan aldım hafif ılıyınca içtim aç karnina
Gerbuce Humannrle ben 4 ay önce 5 aylık bebeğimi kaybettim doktor tavsiyesi ile bu ay korunmayı bıraktık daha düşükten sonra ilk deneme bakalım hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻
Cimcime30 Bana doktorum önerdı soğan suyunu en gazla bır hafta ıctım mıdeme kramplar gırdı aşırı kötü tadı ıcebılene helal olsun kızlar bırde ıncır suyu havuç suyu ve hayıt tohumu kaynatın ıcın hergun
dilanbaydemir12 cauuv1 adetin bitti gun her aynı satlerce yapıyosun ıkı cızgınınde koyu oldugu güne kadar gördugun ve diger 3 gün denıyosun