Semagzll Civciivv ben 😂 13 haftada birisi kız dedi (ikiz gebelik) 17. Haftada gittim ikisi de erkek denildi 😂
isiksinem45 Handemhmt Benm kuzenimede son zamana kadr kız dediler hatta kapı süsü çikolata felanda yaptırmıştj ama doğduki erkek ☺️
bebegimm16 Handemhmt çıkıntıyı göstermismiydi peki canım banada 12+2 de erkek dedi gösterdi çıkıntıyıda ama böyle yorumları görüncede emin olamıyorum😂
Handemhmt isiksinem45 Valla bilemiyorum ki inşallah doğunca bir sürprizle karşılaşmayızo kadar hazırlık yapılıyor ediliyor cinsiyet değişmesine değilde yapılan hazırlığa üzülürüm sadece
bebegimm16 Civciivv çıkıntıyı göstermismiydi peki canım banada 12+2 de erkek dedi gösterdi çıkıntıyıda ama böyle yorumları görüncede emin olamıyorum😂
Karpuz1995 isiksinem45 ya cok yakın bir zamanda yaşanmış acaba kendisi hiç bacak arası görmemiş mi detayli ultrason falanda hep kız mı demişler birde özel hastane mi devlet mi.
isiksinem45 Karpuz1995 Normalde cinsiyet söylemiyorlarmis ama acilde ki doktor ağzından kaçırmış oda yanlış kaçırmış 🤣
Karpuz1995 isiksinem45 kısmet güzel farklı bir sürpriz olmuştur onlarada ama devlete 16 haftadan sonra bütün doktorlar söylüyor neden söylememişler ki.acaba enteresan
Handemhmt bebegimm16 evet hemde gerçekten pipi görüntüsü vardı ama klitorismiş dış dudaklar biraz daha geç oluşabilirmiş o yüzden karıştırma ihtimali olabilirmiş