Xceyyydd Kızlar yakın zamanda özelde doğum yapan var mı fiyatlar nasıl inanç hocada sanırım 80-90 arasıymış sizler ne kadara yaptınız
yamanls Xceyyydd inanç bey nerede doğum yaptırıyormuş? bende ona gidiyorum ama hiç konuşmadıkça medstar 28, memorıal 32 diye biliyorum
Xceyyydd yamanls valla bende kendisiyle konuşmadım ama 80-90 bin den bahsediyorlar sanırım memorial de anlaşmalı siz kaç haftalıksınız
yamanls Xceyyydd şuan 17+1 8 kasıma randevu verdi organ taraması yapacakmış. çokmuş ya memorial 32 bin diye duydum dışardan gelince doktor fiyat artıyor tabi. sizin kaç haftalık
Beyazmelekkk yamanls merhaba inanç beye nereden ulaşabilirim detaylı için randevu alacağım kendisinden. Şuan 19 haftalık oldum
Xceyyydd yamanls benim de 19 haftalık şuan 4 kasımda benim de detaylı ultrasonum var soracağız bi doğum ücretini ben martta doğum yapacağım şimdi bu fiyatsa yılbaşından sonra ne kadar olur bilmiyorum
Xceyyydd yamanls evet memorial kendi doktoru olursa 32 bin orda eftal hoca varmış perinataloji o doğum yaptırırsa 40.500₺ dediler
Ayssins0 Beyazmelekkk sizi hep görüyorum:) konyaaltinda tasarım plaza da inanç hocanın yeri internete adını yazınca numara çıkıyor oradan arayıp sekreterinden randevu alabilirsiniz 2 li tarama sonucunu da istiyorlar
yamanls Xceyyydd benimde martta olcak. eğer çok uçuk fiyat olursa memorıalda gülbin hanıma gitmeyi düşünüyorum
Ayssins0 Xceyyydd devamli hastası değilim detaylı ultrason için 6 sene önce tanışmıştık 2. Çocuğuma da detaliya ona gittim
Xceyyydd yamanls bende aynı şekilde bu fiyata çok zor yapamam çok fazla zorlayacak bizi siz Antalya merkezdemisiniz
yamanls Xceyyydd evet gerçekten çok zor bide yılbaşı sonrası tekrar artacak Allah yardımcımız olsun 🙏 serikteyim ben siz