Beybyi Kızlar şuan 16+2 olduk 15. Haftada ultrason da bakınca erkeğe benziyor ama net değil dedi doktor böyle yanılmalar oldu mu ki sizde (devlet hastanesi)
Beybyi dorukabioluyor bilmiyorum ki benim bı arkadaşım var onunki de aynı haftalarda ona da kız demişlerdi bilmiyorum
CananErdl Beybyi bir oğlum var birde kızım olsun isterim ne yalan söyleyim ☺️ ama sağlıkla gelsinlerde önemli olan o
Aslaninannesi_ Ay ben anlamıyorum bu doktorları cinsiyet 8.haftada oluşuyor zaten hala nasıl benziyor diyebilirler . Benim doktorum 11.haftada söyledi sonra zaten fetal DNA dada çıktı
Beybyi Aslaninannesi_ cihazları o kadar kötü ki görmemeleri normal ultrason fotoğrafında bebek bile gözükmüyor kocam da dedi 9 aylık çocuğun cinsiyetini bile göstermez bu cihaz 😅
Beybyi CananErdl kesinlikle öyle benim de ilk çocuk ne kız var ne erkek her ikisi de olur sağlıklı olsunlar yeterli
Kocamanailem_ 14 haftalıkken bizede %100 değil ama erkeğe benzettim dediler devlet hastanesinde. Bende cinsiyetini çok merak ediyorum 🥰
Moon_Mom bendede 15haftata erkek dedi,hatta eminim dedi😄 ve 20haftada detaylida kız olduğunu öyrendik🤗
Prenseslerinannesi16 Benimde geçen hafta 16+da pozisyon uygun değil ama kız gibi duruyo dedi bende çok öerak ediyorum