Mz93 Aymesev üniversite hastanelerinde ameliyathaneye gitmeden serviste hemen sonra takılır. Ama özel hastanede bilemem. Yani demem oki farketmez bayana sonda takılması acı vermiyo korkmana gerek yok. Erkeklerde sıkıntı 😄
HalisEbruoban Aymesev canım ozele gıdıyosan soyluyorsun bayıldıktan sonra takıyorlar bende genel oldum takmadılar
HalisEbruoban Aymesev ne rısklıymıs canım bılmıyordum ben normal dogum ıcın gıttım kozom kaka yapınca sezeryana gırdım ama sondayı ya bayılttıktan sonra takıp cıkardılar yada takmadılar cünkü takarkende cılarırkende gormedım
hohomoromu Aymesev bana anesteziden önce takıldı iğrençç bişee 😭 şimdi anesteziden sonra takın dicem umarm yaparlar 😇💙👣
Nslhnfdn Aymesev Bana anesteziden once takildi ama sinek isirigi gibi birseydi. Goz korkutuyorlar bence sadece
Esra7261 Hemşireyim. Bi çok hataya tonla sonda taktım. Alt tarafı sonda 🙄 abartılacak bişey yok. Herşey kafa da bitiyor kan almayı bile kafaya takarsanız psikolojik olarak ameliyat kadar ağrılı olur sizin için. İdrar sondası takılırken en fazla biraz yanma yapar o kadar.
Aymesev Esra7261 ahh ahh sizin icin kolay el alisiyo tabi tak çık isin icinden ama ömrüm boyunca taktirmadim ve bi kac video izleyince tirstim acikcasi 🙈🙈 baya uzun bisey yerlestiriyolar oraya
Esra7261 Aymesev benim için kolay meselesi değil. Taktığım hastaların tepkilerinden hangi ilacın yaktığını hangi girişimsel uygulamanın acı verdiğini biliyorum. 😉 yani bundan korkuyorsanız başka şeylerden ödünüzün patlaması lazım 😉
Esra7261 Aymesev çekşnecek bişey yok. İnan ki o kadar çok takıyır ki hemşire sıradan geliyor artık işini bitirip çıkmak istiyor
Rabiaaykurt Ben 2 doğum yaptım özelde ameliyata girmeden oda da takmıslardı uyusturmadan ve hiç acımadı nefea alıyorsun vermeden bitiyor acısı yoktu şimdi 3. Yü yapıcam devlette orda nasıl yapıyorlar bilmiyorum