babymom99 Bu ay klomen kullandım yumurtam kendiliğinden çatladı iğneye gerek kalmadan. Çatlama üzerinden 11 gün geçti bugün ve testler hep negatif silik bile değil. Herkes yumurtlamasının üzerine 10 gün geçince en azından silik görüyor benim ÇATLAMA üzerinden 11 gün geçmesine rağmen silik bile yok.. Bundan sonra pozitif olma ihtimali var mı acaba siz çatlamadan kaç gün sonra öğrenmiştiniz?? Adetim çok gecikti ama testlerim negatif
Harika38 babymom99 merhaba 11 gün çok erken idrar testinde görmek için. Ben 12. Gün kanda gördüm değer sadece 5ti, idrar testinde gördüğümde ise 17. Gündü. Bence hala umut var 💐 Rabbim gönlünüze göre versin
zey-nep11 babymom99 kuzum inşallah poztıfe döner ama yumurtan buyumuş catlamış cok gzl ama illaaa döllicek bi kayde yok balım. Sprmde kaliteli olcak cok farklı olay bu süreç. Allah en güzel zamanda kolaylıkla nasip eylesin. İnşallah gzl haberi alırsın
edis22 babymom99 rabbim gönlünden geçeni versin inşallah. Bide canım yumurtlamanın çatlamasını nerden anladın?
babymom99 Harika38 herkes yumurtlamadan sonra 10. Gün çıkar falan yazmış benim çatlamadan 11 geçti hala çıkmadı çok üzüldüm adetimde çok gecikti 😔 sizin çatlamadan mı 12. Gün sonra kanda 5 çıkmıştı??
Harika38 babymom99 evet sonra sırasıyla 5,9,28,72,245… öyle gitti başta yavaş arttı mesela herkesin hızlı olacak diye bir şey yok, tabi döllenme de olmamış olabilir sizde ama çok çabuk ümit kesmeyin diye yazmak istedim, hayırlısı olsun
babymom99 zey-nep11 göğüs hassasiyetim çok fazla ve kasığıma ara ara bıçak saplanıyor gibi ağrı oluyor. Reglim gecikti ama testler negatif çıkıyor kafam çok karıştııı
babymom99 Harika38 inşallah benimde öyledir yumurta çatlama tarihim 1 ekim. Hala testler negatif inşallah bende artık pozitif görürüm
An53 Adetiniz geciktiyse çıkmış olması gerekir testte bence. Ama adet olmamanız da garip, klomen kist yapmış olabilir.
zey-nep11 babymom99 gec yumurtadn belki olabılır. 10 gun gecıkme ile oğrenende var inş pztf olur bekle bakalm sabırla
babymom99 edis22 ovülasyonda pikten sonra net şekilde çok silik gördüm canım çatlama öyle anlaşılıyor
edis22 babymom99 humm normal şekilde anladığınızı sandımda o yüzden sordum. Ben ovulasyon kullanmıyorum da acaba normal yolla nasıl anlaşılır diye merak ediyorum? Ben adetimin bitşminden 2 gün sonra aşırı adet görecekmişim gibi bel ağrım oldu acaba yumurtlama belirtisi olablirmi?