Aylaa123 Beril16 bence hoş bir isim değil kulağa komik desem değil tuaf geliyor gibi güçlü anlamına gelen başka isim kullanabilirsiniz mesela ama siz beğendiyseniz neden olmasın
ZeynepDuru17 Beril16 hiç bişey hissettirmiyor bu isim bana sadece annesin güçlü olmalısın cümlesi hoş değil tuhaf isim olarak
bengu_10 Beril16 sıfat gibi geliyor kulağa yarım kalmış gibi güçlü anlamına gelen başka bir isim koyabilirsiniz
PinkBerryy Sıfat gibi böyle sıfat tarzı isimler Zeki, Güçlü falan konmamalı ya ya çocuk öyle olmazsa 🤣🫠
Bergamot Beril16 yani zayıf bir çocuk olursa ileride arkadaş ortamında çok sorun yaşar. Böyle isimlerden çekinirim o yüzden
edis22 Beril16 yani pek beğenmedim çocuk büyüyünce pek seveceğini sanmıyorum. Biraz eskide kalmış bir isim gibi kulağa hoş hitap etmiyor. Büyüyünce her kesin güzel havalı isimleri olduğu halde çocuğun ismi güçlü olması onu üzebilir. Sadece şahsi fikrimi söyledim
reysayim Beril16 cok guzel bir isim bir arkadasimin adi ege gucluydu. Ablası ölüdüğü için kaderleri benzemesin diye güçlü adını koymuşlardı. Herkes güçlü diyordu genelde. kimsede dalga falan geçmiyordu 💞