Duyguceren 2 3 gündür zaten arada ağrım oluyordu adet ağrısı gibi bel ağrısı da yaşadım ama bugün sol bacağım kasıyor böyle niye çok baskı yaptığından mı yoksa artık bugün yarım doğurur muyum . Çocukta 2 3 gündür çok kasılıp bırakıyor kendini
Busra5354 Duyguceren benimde öyleydi 39+5 olduk. Sabah kalktıgımda kadıklarımda adet sancısı belimde de farklı bi agrı vardı. Nişanım geldi beklemedeyim. 🥰
Kevser_1 Duyguceren 39+2 de benim de aynı belirtilerim var bebek kasılıyor hafif sancım da var inşallah kendi sancimla doğum olur
Asu_moi Bende aynı durumdayımm sürekli bebek kasıp bırakıyor kendini 🥹 ve regl olcakmısım gibi bir halsizliklik ve hafif ağrılar var bizde 39+6 yız
Duyguceren Asu_moi valla doktora da gitmek istemiyorum yatırırlar boş yere diye sonuna kadar dayanacaz o zaman 🥴
1Ali Asu_moi bende bir kaç gün öncesinden aşırı sık tuvalete çıkmaya başladım, bebekte aşırı derecede kasıp bırakıyordu kendini iki gün sonra 39+5te doğum yaptım, doğum belirtisi olabilir gününüz gelmiş artık🌸
Busra5354 Duyguceren hazır değil demek mi bebiş kasılması hazırlandıgı anlamına geliyor. Az kalmıştır eminim ki saglıkla kucagına alırsın inşallah bi avazda 🥰
Asu_moi 1Ali böyle regl olcakmis hissiniz varmıydı🥹bide benden affedersiniz sümüksü akıntı cok geliyo kansız nişanmış bu sordum doktora herkesten tek seferde gelmez dedi parça parça sürekli geliyor
Sedadvc Asu_moi Evet benim de nişanim parça parça geldi. En sonu da doktorun aciklik muayenesinde eline geldi. Ben nişanimin geldiği gün doğum yaptım. 3 cm açıklıkla hastaneye gitmiştim.
Zeynep6095 Kaç kilo bebişleriniz hanımlar normal doğum mu sezeryanmı olcak bende 38 haftayım bebiş bi hafta önden gdyo bende kilosu artarsa sezeryana döner diye korkuyorum ama doktor baktı bebegin başı aşagıdaymş bi cm açlmam varmş sizde durumlar nedir