Zay 5 haftalık bebeyim dün ilk kontrolüm vardı ,keseyi gördük ama bebek görünmedi dünden beri kanamam var, bugünde ağrım var sanırım bebeğimi kaybediyorum çok kötü bi his, sürekli ağlamam geliyor. .. Kürtaj dan da çok korkuyorum
Kara22 Zay 6 veya 7 haftadan önce bebek görülmez hemen panik yapmayın korkmayın 2 hafta içinde bebeği görüp kalp atışını duyarsınız
superstar_00 Zay korkmayın ben de habağışlasıçok şiddetli bir kanama geçirdim yani bildiğiniz çeşmeyi açıyorsunuz su akıyor ya o şekilde bir kanama ve bir hastaneye gittim iki doktor da şansa ameliyattaydı 2 saat ben hastanede o kanamayla bekledim ve lavaboya ihtiyacım olduğunu söyledim bana klozete girin dediler o an çok büyük bir şey düştü ben bebek düştü dedim sonra doktor çıktı ameliyattan geldi direkt beni masaya alıp kalp atışını açtı dedi bebek burada düşmemiş dedi ilaç başlattık 3 ay tamamlanana kadar ben o ilaçları kullandım. Ara ara kahverengi lekelenme oluyordu benim de moralim çok bozuluyordu sırf bu yüzden Eşimle de tartışıyordum sürekli ama atlattım Rabbim bebeğinizi size bağışlasın.
Zay Tugbabugra1 dün ilaç verdi Dr zaten kullanıyorum, dün ağrım yoktu bugün var, acile gidicem zaten, eşimi bekliyorum malesef şehir dışında
Zay Oksuruksurubu bende kullanıyorum dün başladım umarım benimde geçer. Bunları okuyunca biraz moralim düzeliyor teşekkür ler
Lavinyam06 Geçmiş olsun iyi düşünün iyi olsun inşallah Kanamanız çok yoğun mu kırmızı renkli bir kanama mı ?
Zay Lavinyam06 çok teşekkürler, çok yoğun değil öyle ped falan kullanmıyorum tuvalet kağıdı koyuyorum dolmuyor ama peçete de geliyor ve kırmızı renk, ilk hamileliğimde lekelenme olmuştu böyle şeyler hiç yaşamamıştım endişeleniyorum o yüzden
melike1-2 @Zay bende 5 haftalık hamileyim öğrendiğim günden beri leke geliyor, hatta geçen hafta o kadar sancım oldu ki sancıyla birlikte kan gelmeye başladı çok gelmedi ama yinede sancısı doğum sancısına benzerdi acile gittik kasılmaları bitirmek için serum yaptılar ağrı kesici iğne yaptılar devamında sürekli yattım kalkmadım Progestan kullandım sen içini ferah tut canım inşallah bişey olmaz
Frdvs-1038 Zay bende pos açtım bu konuyla ilgili ben birde dr ilgisizliği ile karşı karşıya kaldım. Umarım beklenenin aksini yaşarsınız şuan benimde kanamam var ayağa kalmayın. Allah yardımcınız olsun🤲
Zay Frdvs-1038 sabahtan beri yatıyorum zaten, 3.5 yaşında da bi oğlum var çok zor ilgi bekliyor yavrum oda Allah hepimizin yardımcısı olsun umarım sağlıkla kucağımıza alırız 🤲
Frdvs-1038 Zay Destek alabileceğiniz kimseniz yok mu? Ev de bir tane bebe de olunca daha da zor oluyor. Rabbim cümlemize yardım etsin.