Hamzaft ZeynepDuru17 bugün gittim erkek dedi🫢 bu da bugünün fotoğrafı kordondur belki dedim yok dedi doktor😬 herkes kafa yapısına nubuna göre kız demişti ben de bir enerjik gittim sonuç erkek😁
ZeynepDuru17 Hamzaft bildim mi anlamadım şimdi sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah darısı rabbim bana bitane oğluş versin sağlıkla sıhhatle 🤎😂
Hamzaft ZeynepDuru17 ne demek sen de sağ ol.O kadar kıza hazırladım kendimi gittim erkek biraz tokat yemiş gibi oldum ama 😁
ZeynepDuru17 Hamzaft nasip canım öyle deme sağlıkla sıhhatle gelsin önemli olan o bende oğlum olsun çok istemiştim ama nasip işte 🥹😅
Hamzaft ZeynepDuru17 ya orası öyle tabii ki Allah herkesin gönlüne göre versin🤲🏻 bir tane oğlum olunca bir de kız sevgisi tatmak istedim sağlıkla gelsin yeter ki🤲🏻
ZeynepDuru17 Hamzaft Allah’ım kız bebek de nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle banada bitane erkek bebek nasip etsin sağlıkla sıhhatle gönlümüzce sağlıkla sıhhatle nasip etsin rabbim inşallah canım 🤲❤️
Hamzaft ZeynepDuru17 amin canım amin inşallah Allahım herkese gönlündekini sağlıkla versin.Kimsenin de kucağını boş bırakmasın🤲🏻🌸