Gulsahkaya36381 Bende bugun girdim 24 hafta tam bugun yani gayet net gordu herseyini detayli bir sekilde anlatti yaklasik 45 dk surdu yani bana gore 22 23 o civarda da gidilebilir
Fenerli6767 Gulsahkaya36381 bnde 19+3 de girdim bugün çok şükür bendede gözüktü normal Sonuclarim bisey çıkmadı şükür
aslaninannesi7 Fenerli6767 ben geçen hafta geldim 23+4 de iyiki de öyle yapmışım. Daha netti herşeyi maşallah. Bir hafta bile çok farkediyor büyüme açısından yinede siz bilirsiniz
Fenerli6767 Vala Kızlar girdim heryerini incelediler zaten yarım saat filan kaldım bise çıksa görse doktor söylerdi bende de 19 haftalığım ama bende de gayet net gördü yani zaten göremese ilerki haftaya gel Derdi gözükmüyo derdi
Frkubra Fenerli6767 benim şuan üçüncü hamileligim ben ucundede beş aylıkken detaylı ultrasyonda girdim detaylı ultrasyonda çocuğun kalbine iç organlarına kan akisina kadar bakıyorlar gittigin doktor size söyler zaten
TKumsall Fenerli6767 20 24 arasi diye biliyorum ben ilk bebemde 21 haftalikti gittiğimde bunda da muhtemelen o 21 22 gibi gidicem
Cihangir09 Fenerli6767 19 erken ya en az 21 i bekleyin ki tam gelişmiş olsun herşeyi görünsün bazen görünmüyor doktor tekrar çağırmak zorunda kalıyor
fairytale_ Fenerli6767 sizin gibi o haftalarda ozelde girdim cinsiyet gostermedigi icin bebegim her azası nettdi doktor hepsine baktı ama resimde belli belirsizdi yüzü kucuk oldugu icin🥲hem ozel hem devlet takipli oldugum icin devletdede girdim onuda 24. Haftada o zamanda aynı seyleri soylediler guzel gecti ama gösterdikleri resimm daha nettdi büyük oldugu icinn😍😍kime benzedigi bile belliydi😃🫠
bebisveannesiiii Fenerli6767 bence biraz bekle cnm daha küçük bence en ideal 22 veya 23 haftada girmek ben 22 de girmiştim