Papatyamm63 Fatmasenaeknc iki oğlumda yüzum çok güzel ve temizdi buda üçüncü gebelik bide erkek ama nedense yüzümde özelikle çenede sivilce çıkıyor hep
Dileeekk Kız güzelliği alır erkek güzelleştirir derler ama tam tersi oldu benim erkeğe hamileyim yüzümde lekeler oldu sivilce değilde
Deniz4848 Bir kızım var onda olmadı şu an ikinciye hamileyim oğlum olacak bu gebeliğimde de hiç sivilcem olmadı cildim daha da parladı hatta
Gebesasli Fatmasenaeknc saçlarım güzelleşti,yüzüm sıkılaştı parladı,kırmızılıklar gitti,tırnaklarım sertleşti… Tüylerim hızlı uzuyor sadece onun haricinde oğlum beni güzelleştirdi 😍
Merve_12ak Fatmasenaeknc Ilk oglumda 1 tane bile sivilce leke yoktu 2 oglumda hamileyken yüzume bakilmiyordu resmen sivilce lekeden
Seymanurkurt Fatmasenaeknc benimde yüzümde leke sivilce oldu tüm belirtiler kız belirtisiydi ama oğluşum olacak şuan yüzümde leke çil ne istersen var😀
Seymanurkurt Fatmasenaeknc hayirla sağlıkla gelsinler inşallah cinsiyeti önemli değil öğrenince burayada yazın bizde merak ettik
DENIZ_55 Fatmasenaeknc benim diğer bebeğim erkekti sivilce hiç yoktu bu hamileligimde yüzüm felan hep sivilce cinsiyetini bilmiyorum annem kizmi dedi acaba bende bilmiyorum İnternette hormon yüksek oluncada oluyormuş ama kıza hamile iken yuzun sivilce erkeğe hamile iken yüzüm pürüzsüz olurmuş doğrumu bilmem