glycnkrt Fatmasenaeknc ondandır kesin 10 yıldır çıkmayan sivilce onu kullanmaya başlayınca çıktı bıraktım durdu. dün doktoruma sordum içmesem yada başka alternatif var mı diye kullanmak istemiyorsan sen bilirsin dedi. kullanmıcam o kadar tedavi gördüm boşa gitmesin🙂
neslsah-1 Fatmasenaeknc benm bebeğiin ultrasyonuna benziyo vücudumda ve yüzümde sivilce olmuştu evet ama hormonlarla alakalı bu durum benm midem aşırı blanmıştı herşeyden tksnmştm tmamen hormonel bi durum bu
Sedadvc Fatmasenaeknc Hiç çıkmadı. Daha güzel oldu. Erkek bebek güzelleştiriyor derler doğru çıktı bende. ☺️
asel16ikra Erkekannisi2 maşallah 🧿 valla helal olsun o zaman bende aksam eşinizin tahminini öğrenmek cok isterim 🤲🏻☺️
dorugun_annesi1 Fatmasenaeknc erkeğe hamileyim ve yüzümde normalden fazla sivilce çıktı hala da çıkmaya devam ediyor sıcakların da mı etkisi var bilemedim
isimsizdir Fatmasenaeknc kızımda yüzüm tertemizdi bunda berbat birşey oldu doktor erkek dedi bu hafta netleşecek eşimin yengesi kız cinsiyeti ama yüzü ter temiz olmuş tersine benm de berbat bide erkek anneleri yüzü güzel oluyor deniliyordu
Hilal-nil Pengusss aynı durum bende de var maalesef içime şüphe düşüyor hep bi arkadaşıma da kız dediler 29 haftada erkek olduğu çıktı ortaya
ikicocukannesi__ Fatmasenaeknc erkek annesiyim ve çene bölgemde asla sivilce eksik olmuyor biri sonse diğeri çıkıyor anlamadm bende ama ful sivilce😢
Ymrtsy Fatmasenaeknc Öncelikle attiginiz ultrasonda erkeğe benziyor. Ben de hamileyim oğlum olacak suratımda hiç olmadığı kadar fazla sivilce çıkıyor eskilerinin izi gitmeden yenisi ekleniyor Cinsiyetle mi alakalı bilmiyorum ama durum böyle
Fenerli6767 Benim ilk 3 ayda sivilce oldu sonra tamamen kayboldu sivilcelerim erkek bebeğim bu arada 😍
Birbebekannesi01 Fatmasenaeknc 1 oğlum var ikincisi yolda ikisinde de sinirliydim ayaklarım üşüyodu çene kismimda çok az minik sivilce oldu canım genel olarak baharatlı istiyodu ve şükür sabah bulantısı hiç yaşamadım birde ikiside sağ tarafimdaydi
Fatmasenaeknc Birbebekannesi01 benimki solda ve sürekli tuzlu ekşi şeyler yiyorum canım çok çekiyor bilmiyorum artık hayırlısı
Damla3434 Fatmasenaeknc kızımda da oğlumda da hiç 1 tane sivilcem çıkmadı biraz yapısal heralde ergenlikte de sivilce olmadım, ya da regl zamanı fln olmaz. Şükür maşallah diyeyim :)
Mlsaa99 Fatmasenaeknc erkek guzellestirir derler ama cirkinlesti yuzum gozum sivilce vs yok lekemde olmadi ama yuzum ölü gibi
prens_prenses_annesi Fatmasenaeknc kizima hamileyim kizimda doluydu yuzum sivilce oglumdayken bisy yoktu