Fatmasenaeknc Yüzüm sivilce dolduu erkek anneleri sivilce çıkardı mı bu kdr cinsiyetim belli değil ama erkek hissediyorum fotoda öyle görüyorum pipisi varr gibi
myangelson Fatmasenaeknc bu hamileliğimde cinsiyeti kesin demediler ama doktor pipi gösterdi 🤦🏻♀️😅 çok sivilceler çıkıyor yüzümde ergen gibiyim 😂 bakalım detaylıda belli olacak cinsiyet herhalde ama erkektir ya 😅
Gokturkmom_ Hilal-nil Ya herkesin vücudunun hamileliğe tepkisi farklı cinsiyetle pek alakalı değil bence tamamen bünye ile alakalı hormonal bi durum sonuçta
Pengusss Hilal-nil benimde öyle net değil dedi doktor tahminde bulundu ama çok enteresan gören erkek diyor yok diyorum kız saçmalıyorsun ne yapıyım doktor diyor benmi diyorum
Hilal-nil Gokturkmom_ evet toplum arasındaki hurafeler diye düşünüyorum aslında yapılmaması gereken bir şey insanın psikolojisi bozuluyor
Erkekannisi2 Fatmasenaeknc bende cok istıyorum iki ogluşum var inşAllah yanılmışızdır kesin degıl zaten bu kuzum sorma bişi cinsiyetle ilgili , yakında ogrenırsın için rahatlar
Erkekannisi2 Fatmasenaeknc canım eşime gosterdim simdi , o anlıyor iki oglumdada bildi doktor bilmeden , erkek dediii cinsiyet cıktıgında bana yazz
glycnkrt Fatmasenaeknc kızımda da oğlumda da sivilce olmadı 10 yıl önce akne tedavisi görmüştüm belki o yüzdendir. B12 sivilce yapıyor bilginize.
glycnkrt Fatmasenaeknc ondandır kesin 10 yıldır çıkmayan sivilce onu kullanmaya başlayınca çıktı bıraktım durdu. dün doktoruma sordum içmesem yada başka alternatif var mı diye kullanmak istemiyorsan sen bilirsin dedi. kullanmıcam o kadar tedavi gördüm boşa gitmesin🙂
Rabiamina Fatmasenaeknc ilk 3 ay çıktı. Şimdi 6 aylık arada yine çıkıyor. Bu yapısal bir durum erkek kız alakası yok. Bana ilk 3 ay o zaman kız bebek diyorlardı yani sivilceyle alakası yok
Fatmasenaeknc Erkekannisi2 bende eşimde kız çok istiyoruz eltimde doğurma önce ben doğurcam diyor benim ilk çocuğum hep kız olsun istedim dua edin bana sağlıkla 🥹
AselM Fatmasenaeknc Bende kız annesi olmak istiyorum sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ben de batmandayım bu arada belki denk geliriz 😂🌸
Gokturkmom_ Hilal-nil kesinlikle mesela erkek bebekte mide bulantısı olmaz da diyorlar ama 14.haftama kadar sürekli bulandı 😅 bir sürü hurafe var hangi birini sayalım