Kızlar ilk haftalardan bu yana aşırı derecede koku duyarlılığım aktif sırf koku hassasiyetinden istifralar ettim.Ahh heleki buz dolabı kabusum hala geçmedi dolap kokuyor neler denemedim neler karbonat , vanilya , süt , domol koku giderici banamısın demedi evde aylardır abartısız söylüyorum dolabı açmıyoruz oldu ki açıldı tutamadan kusuyorum aşırı iğreniyorum resmen dolabımı evden dışarı atmak istiyorum diğer bir çok şeye çözüm bulduk attık vs ama buz dolabı bu atsan atılmaz çevremdekiler hiç hava sirkülasyonu olmadığı için koktuğunu söylüyor dolabın haklılar oda olabilir 6 ayımdayım ya dışardan ya da günlük malzeme alarak yapıyorum lğtfen yardımınıza ihtiyacım var gerçekten çaresiz kaldım bundan bir ay önce annem geldi kendimi odaya kapattım çıkmadım buzdolabını komple sildi biraz geçer gibi oldu ama yok bu arada dolabın içinde çürüyecek kokacak bir şey de yok bakliyat var o da kavanozlar da :( öyle bir şey ki dolaptan bir şey alınıp yapılsa onda bile o kokuyu alıyorum :( acilllll çok kötü haldeyim