Kubraa-1 anka01 benimde cuma günü aynen öyle geldi adet oluyorum sandım doktora yazdım kan sulandırıcı iğneye ara verdik 2 gün sonra kesildi kahve leke geliyor siz sordunuz mu doktorunuza
anka01 Kubraa-1 doktorum telefona bakmadı farklı bir doktora ulaştık progestan yapın kan sulandırıcıları bırakn dedi ama iğnelere rağmen hala kanamam var
umutluanneadayi Tugceelanaz evet çok fazla ayakta durmamaya çalışıyorum ama çok şükür kanama alanımız yok
Hhh03 Rojin__321 seninki nasıldı canım bende bugün silince çok çok açık renk gördüm akıntımıydı kahverengi akıntımıydı anlamadım şuan bişey yok
Rojin__321 Hhh03 ya benimki normal her kadının beyaz akıntısi vardır beyaz akıntım kahverengi oldu az az geliyordu git gide çoğaldı ve kana dönüştü doktora gittim riskli bir durum yok dedi ama hala kanamam devam ediyor ara ara öyle yoğun deyil ama geliyor
Hhh03 anka01 geçmiş olsun canım nasıl başladı bende bugün çok çok açık renk silinve gördüm ama lekelenmemi akıntımı anlayamafım şuan bişey yok
Rojin__321 Hhh03 hayır normal de demedi suyla yıkama dedi sabunla falan bide pamuk peçete falan deyiyormu dedim peçete kullanıyorum kullanma dedi