Hanniballl Jccjcjcc ben sık sık hissediyorum 29. Haftadan selamlar birde idrar kesemin ustunde oturmayi cok seviyor 😊
Nnmm Nutellamm açılman yoksa sancı çıkınca sorun olmaz benimde öyleydi hala öyle 34. Haftadan itibaren hep ağrı çıktı açışma hiç yoktu iki gün bende yattım ama ciğer iğnesi için yattım ben sadece şimdi 38+1 daha yeni 3 cm açılmam var
Nutellamm Nnmm yok açılmam hiç yok kendim de bir sancı hissetmiyorum siz kaçıncı haftadan beri öyleydiniz
Nnmm Nutellamm 34 aynı benimde çıkıyodu nst de ben hissermiyodum hala çıkıyo ben hala hissetmiyorum daha dünden bu yana hissetmeye başladım açılmam olduğu için şuan 38 haftalığız artık
Suracobann nergis-3567 nergis-3567 25+5 e geldik biz de 🍀 +3 kilo ile devam 😂👌🏻 oğlum da gününe uygun gidiyor şükür. Tek sıkıntımız çok kanamalı bir hamilelik geçiriyorum ve serklaj ameliyatı oldum. Umarım böyle ilerlemeye devam ederiz dua edin kızlar 💙🍀🙏🏻
Arblg Suracobann kaçıncı haftanızda serklaj işlemi yapıldı acaba.serklajdan sonra ful yatarak mı gecırıyorsunuz.Benım de gecen hafta yapıldı rahmım boylu boyuna açılmıştı. Tecrubenıxı anlatırsanız sevınırım
Nutellamm Nnmm çok stres yapıyorum aşırı kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor dua ediyorum inşallah yoluna girer hersey
Hanniballl nergis-3567 29.haftaya girdik +8kg almisiz bizde bir hafta önden gidiyoruz Allah sağlık sıhhat versin şu dönemi atlatalım inşallah 🤲🏻😊
Kevser_1 39+3 kilosu 2800 minik bir bebek 48 ile hamile kalmıştım 58 olmuşum çarsamba gunu 40 haftam doluyo hastaneye yatisim yapılacak hafif hafif sancılarım var
Nadiya07 Sedanurrrk1 merhabalar benim de bebeğime 2 hafta önden diyordu doktorum ben de korkuyordum normal doğumla iri bebek doğurabilir miyim diye. Tam 40.hafta bitti ve 3kilo 180 gr. Doğdu.
Hanniballl Nadiya07 belki bizimkide öyle olur bilmiyorum normal olabilecekken sezeryana dönsün istemiyorum ya 🙈
EsilaMiracAyazEren_Moms nergis-3567 22+5 ten selamlar. Ben 57 kiloyla hamile kaldım şu an 61 oldum. Dün kontrolümüz vardı. Önceki doktorumuz kız dedi dün emin olmamakla birlikte erkek gibi gördüm ama emin değilim dedi doktor. Baş ağrısı oluyor ara sıra. Başka bi sıkıntımız yok Allaha şükür