Halimegamze Bsrkcn benimde oldukça sivri karnım var 32+3 deyiz ama kız bebiş bekliyoruz. Herkes erkek diyor umarım son anda bizi şaşırtmaz
myangelson Noname9492 2 farklı doktor erkek dedi sonuncu gittiğimiz pipi gösterdi ama kesin konuşmadı 16. Haftada detaylı ultrasonu bekliyorum
neslsah-1 Noname9492 tamamen hurafe iç karın genişliği ve vücut yapısıyla alakalı .genelde ilk gebeliklerfe az cıkmışsa 2. Gebelikte karnın daha çok cıktığına sahitte oldum duydumda ablamnda 2. Gebeliğinde karnı 6 aylıkken benm 9 aylık halim gibiydi
Gorkemm Noname9492 oğlumda da karnım aynıydı şimdi kızım olacak inşallah gene aynı yani belli olmuyor bence karından o iş ya
Sumisali_ Noname9492 iki gebeliğim de de karnım sivriydi.Her gören ikisine de erkek dedi şimdi ikinci kızımı doğurmaya gün sayıyorum 😁
Gorkemm Noname9492 inşallah sağlıklı bi kızınız olur bizde bi oğlumuz olduğu için ikincisi inşallah kız olur diyorduk allah kalbimize göre verdi inşallah sağ salim de kucağımıza alırız
neslsah-1 Noname9492 bu 2. Gebelikte karn daha çabuk çıkıyo olayı doğru sonuna kadar ama diğer seyler hep hurafe bebeğim erkek olduğu halde 3 4 doktorda aynı şeyi demesine rağmen ısrarla cevrem kız göbeği göbeğin son dk kız olursa şaşma diye diretiyo hala 🤣
Hilal-nil Noname9492 benimki de böyleydi ama ilerledikçe değişti bence onunla alakası yok kişiden kişiye değişiyor bol bol ayetel kürsi oku dua et kız olması için ❤️
Tz19_ Noname9492 ay benimde karnim top gibi sivri herkes erkek bu dedi ama kizim olacak😄😄😄 gercekten hurafe