Kubra001111
Kayseri zaten kendini astı bu konuda dışardan çok rehavet var acıbadem Özge idem karadağı öneririm zaten de tek tüp bebek yapan kadın doktor çok gelişmiş teknolojiler kullanılıyor benim ilk denememde tuttu Allah’a şükür ikiz gebeyim şuan fogumada az kaldı takibimide kendi kliniginde kendisi yapıyor mâddi olarak biraz pahalı SGK calismiyor orda çünkü ama psikolojik olarak ben böyle yöneten bir insan görmedim çoğu gittiğim doktor sende birşey yok işte şunu kullan olur bunu yap kendiliğinden olur demesine rağmen çok takmıştım olmamasına ama Özge hocam psikolog gibi yaklaşımı tarzı yani tup bebek gercekten zor bir süreç ama bana hiç öyle gelmedi eşimle bende çok saskiniz çokta saygılı ilgili bir bayan ve sıkıntın neyse kem kum etmeden söyleyen cozumude bu diyen bir insan 5 sene gezmedigim doktor kalmadı Özge hocadan ogrendim pcos ve çikolata kistim oldugunu biri sagbiri sol yumurtamdaydi 5 yılda olmuş istersen gecikme tüp bebek yapalım dedi konuşup anlaştık ve süreç benim içinde eşim içinde çok rahat ilerledi Allah’a çok şükür biraz ucun oldu hakkinizi helal edin ama ben çok uğraştım her denilene koştum Gökalp öner Mustafa taş zeki yılmaz tanınmış olan kim varsa boşuna para akitmisim Özge hocamın öyle bi vidyo cekeyim takip edilsin durumuda yok reklama ihtiyacı yok kadının sizde yararlanın o yüzden pyalasmak istedim Allah hepimizin yardımcısı olsun❤️