Tugba9106 Çocuğumu doğuracam Allah nasip ederse inşallah 2 hafta sonra 💙 sezeryan olacağim olmuşken tüplerimi baglatmak istiyorum doktorumda sordu istersen bağlatalım diye .artik çocuk düşünmüyorum .Kendim korunmaktan artik bi yere kadar .sizce ?
Selothatun Tugba9106 dün sezaryen oldum bende 3.bebeğimi kucağıma aldım bağlattım. Rabbim isteyenlere versin inşallah 🙏
Fatma_ecrin12 Aynı durumdayım ama benim doğumum şubatta bende bağlatmak istiyorum 3üde sezeryan bizim doktorumuz 3den sonra riskli olur demişti en iyisi bağlatmak bencede
Tugba9106 Selothatun Fatma_ecrin12 ayni şekilde bana söyledi .4.sezeryan genel olarak riskli oluyo birde 4.doğurdumu düşünsem misal aradan bi hayrı geçmesi lazim oda yaşim baya oluyor bu yüzden gerek yok😆 .
Tugba9106 Selothatun güle güle büyüsün bebeğiniz 🥰 en iyisi bağlattırmak .sürekli korunmak hapı Kullanıyordum oda bir yere kadar .sprayil de korkarim çok kayma oluyo vs duydum bide adet düzene girene kadar baya zaman alıyor .bende bağlattiracam Rabbim 3 tane nasip etti yeter 🤩
bebegim35_ Teyzem de 3. Çocuğundan sonra yaptı aynı işlemi daha doğrusu üçüncü ameliyat sırasında yaptı yaşı gereği ve üstüne üç ameliyat sonrası doktoru da riskli artık dediği için yaptırdı 💜
Selothatun Tugba9106 teşekkür ederim 🙏 evet diğer yöntemlerde hep bir risk var o yüzden böylesi daha iyi bizim için 🤗
Fatma_ecrin12 Tugba9106 rabbim dileyene isteyene nasip etsin bizim yavrularımıza da hayırlı ömürler versin inşallah bence 3 makul 🤭
Selothatun Busssx ekstra bir ağrı yapıyor mu bilmiyorum çünkü ilk sezaryen doğumum. Ama ağrım var. Odaya gelmem yaklaşık 40 dakika sürmüş.
bus_ra Bnde bağlatmayi düşünüyorum iki normal doğumum oldu bağlatmayi düşündüğüm için sezeryan olucam acaba belden mi uyusturuyorlar yine yoksa tam narkoz mu veriyorlar