160721P Kizlar gaz çıkarmada çok zorlanıyorum ve sancilaniyorm ne tavsiye edersiniz hala hastanedeyim iki gündür
Eylulperisi 160721P doktorun yada hemşirelerin bilgisi yokmu bendede öyle olmuştu hatta hemşirelerin kendi gelip soruyordu gece bana beyaz kireç gibi bi su getirdiler onu içtim sonrasında çıkarabildim
Filiz-02 160721P canım şurup iste ben aynı gün şurup istedim ağrım falan yoktu ama bekarkende kabızlık ve gaz sorunum vardı doktora söyledim şurup verdi 2 saat sonra hep tuvalete çıktım hem gaz çıkarttım
160721P Eylulperisi normalde ilk oğlumda özelde öyle oldu bunu üniversitede doğurdum acil ameliyata alındım 35haftada tansiyon yüksekliğinden zorla kendim çıkarıyorm hiç birşey demiyorlar valla
ezooezz Yürüyüş ve bol su hoşaf gibi şeyler içmek iyi geliyor. Ben de 5 gün önce sezaryen oldum zor oldu gaz çıkarmam çok sancılandım ufacık yaptım o zaman çıkardılar akşam evde rahat yapabildim rahatladım.
Gmom O beyaz kireç gibi suyla karıştırılan ilacın adı magnesie calcinee bende özelde doğum yaptım ondan içirdiler. Daha sonra gaz çıkarmadan büyük tuvalete çıktım çok rahat ettim
Tutaste_ 160721P kayısı kompostosu tabi bir kurtarıcı. Bende 2 gün oncr yaptım ama ben daha içmeden kompastoyu gazımı cıkardım uyuşukken bide. Bol bol cıkınca su kahve vişne suyu içtim