Seymabalkara Kubra_2566 elma, taze yoğurt, maden suyu ve gaviscon. Bende hem reflü hem de gastrit var su içsem yanar sadece bunlar iyi geliyor. Asitli yiyecek yeme canım yediklerinden yanıyor. Kabuklu domates, kahve, çay, portakal vs. yeme 😪
Brnbld Soğuk süt ve yoğurt tüketebilirsin ama doktor şurup veriyor istersen şurup talep et doktorundan
gunom 19+4 günlüğüz bizimde başladı 2 3 gündür çok çok şiddetli değil. Çok şiddetli olursa eğer şurup istiycem. Bulantidan halsizlikten maf oldum aylardır yeni geçti. Şimdi bide bundan hamileliğim zehir olsun istemiyorum
Kubra_2566 gunom Bende şiddetli bulantı yaşadım.kilo kaybettim.şimdi iyiyim çok şükür.Umarım bundan sonrası için güzel geçer sizin için🫰🏻
Cagldemirs HazelSeren bende 16 haftalıkken az az başladı bugün 17. Haftayım bendede mide yanması çok var
HazelSeren Cagldemirs allah allah normalde 20 den sonra başlar yavas yavas neden bızde erken oldu acaba😌
Cagldemirs HazelSeren valla bende anlamadım ama sizi görünce sevindim bende bir sıkıntı mı var diye kendimi paralıyordum