Tueoku Kızlar adetime 5 gün var ama midem çok bulanıyor sizce test yapmalımıyımmm erken gebelik testinde belli olur mu
Annelikmghb Tueoku regliniz gecikmemis gebelikte belirtiler 6. Haftadan sonra başlıyor psikolojik olabilir mi cok stres yaptiysaniz
Bibebek_2kedi Tueoku Yap çıkar canım benim 7-8 gün varken çıktı ama 4+5 iz hala bulantı yok sadece ara ara kasık ağrısı göğüs şişkinliği ve göğüs ucu ve kahverengi bölümü koyulaşmaya başladı
Tueoku Annelikmghb bilmiyorum canım bir anda otururken midem bulanmaya başladı sanki dışarıya çıkıcak gibi. Göğüslerim bu kadar damarlı değildi inşallah hamilelik belirtisidir 😢
Yasmncm Tueoku bence bı test yapın ben 6 gün kala yoğun bulantidan dolayı test yaptım testte silik çıktı sonra acilde kan verdim inşallah siz de hamilesinizdir rabbim hayırlısını versin
Tueoku Bibebek_2kedi rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin canım benim umarım çıkar yapıcam test 🥹
Haticom Tueoku ben 5 gün öncesinde yaptım negatifti bir gün öncesinden pozitif çok silik çıktı regl gününü bekle sabret 🌸
Tueoku Haticom ahh ahh inşallah balım sabredicem olmadı bir dahaki ay yine deniycem Allahtan umut kesilmez ❤️