Zeynep6095 ben sumeyye hanıma gidiyordum ama dogumumu nilhan hanım gerceklesti ikinci dogumumdu ilk dogumumda bu hastanede normal olmuştu evde sancilarimi çektim saat 12 de hafif ağrılarım vardı öğlen ama ben yalanci kasılma zannettim sonra ikide leke geldi nişan sanırım sonra ağrılarım geçmiyordu anladimki bugün dogurucam sonra evimin işini yapmaya koyuldum evi süpürdüm topladım yemeğimi yaptım çantamı falan kapıya koydum esim geldi akşam sekizde yemek yedik sonra sofrayı topladım sonra hastaneye gittik ilk devlete gittik muayene oldum açılman yok dediler bende nasıl olmaz falan dedim yok ama vakit kaybetmeden dogum yapacağın hastaneye git dediler nasıl oluyorsa o bisey anlamadıkları belli sonra esenler medipole gittim nilhan hanım vardı muayene etti 5 6 cm açılman var dedi saat akşam 23 dü sonra dogumhaneye gittim eltimle hazırlandım suni sancı vercekler di ama suyum patladı ve sancilarim dayanılmaz hale geldi dogum başlamıştı hemen ebe doktoru aradı ebe beni sakinleştirmeye çalışıyor ben nefes alıp vermeye çalışıyorum doktor geldi ıkın dedi iki üç defa ıkındım ve sonunda rahata kavuştum 😄00.01 de yavrum dünyaya geldi bir saat de halloldu ama o bir saat baya dayanilmazdi suyun patladiktan sonra ne oluyorsa o zaman oluyo ama ilk doğumumda tecrübesizdim evde fazla sancı çekmemiştim suni sancı gerçekten çok kötü insanın kendi sancıları rahat yormuyor insani suni sancı insanı yoruyor evde sancimari çekip hastane ye sonra gitmek daha rahat