bebeklerim__ Zeynikii Allah’m hep böyle daim etsın kendim gibi çok çok sevindim. Bende colsin lirca kullanıyorum ithal ama haftada 1 atak geçiriyorum. İlaçlarımı düzenli kullandığım halde.
Zeynikii bebeklerim__ gerçekten mi benim kullandığım ilaç denendi mi hiç? Bir de ne zaman teşhis konuldu size?
zll_066 bebeklerim__ merhaba ben de colchicina lirca kullanıyorum 6 haftalık gebeyim ve nefes alırken göğüs ağrım var bir sıkıntı olur mu aynı zaman da lekelenmem de oldu bugün doktor Progestan verdi
bebeklerim__ Zeynikii 13 14 sene olacak canım. Evet senin ilacından da kullandım Onun diğer üretimini de kullandım 2 yıldır da bu İtalya kullanıyorum Ayriyetten iğne kullanıyorum şu an hamile olduğum için iğneyi kullanmakta çekiniyorum işin açıkçası doktor atak halinde vur dedi ama yinede çekiniyorum
Zeynikii bebeklerim__ hiç çekinmeyin karın zarı iltihabı daha tehlikeli olabilir bebek için zaten bildiğim kadarıyla bizim kullandığımız ilaçlar bitkisel atakları önlemek için aksatmayın ilacınızı Allah yardımcınız olsuun dirençli olabiliyor bazen bu hastalık ilaçlara
civciv89_ Dnya123z merhabalar öncelikle geçmiş olsun 36 yaşında biraz genç öğrendim fmf olduğumu karında ağrı,ateş, mide bulantısı ishal bir kaç gün 40 derecede evde yatma oluyordu bende bağırsak düğümlenmesi ile alakalı bir durum ilk kez duydum
bebeklerim__ zll_066 göğüs ağrısı şikayetini cok rastlamadım çünkü hastadan hastaya değişkenlik gösteriyor. Lirca güvenilir bi ilaç kanıtlanmış demişti doktorum. Sen en yakın zamanda romotolojiye bi görün canim. Geçmiş olsun. Sağlıkla kucağına al bebeğini 😊