busecnyt0108 Kızlar alıp almamak arasında kaldım alıpta kullanamamakta var diyerek size danışmak istedim ilk gebeliğim yani burun aspiratörü şart mı almak mantıklı mı kullanıp memnun kalan var mı kullanılışı kolay mı biraz bahseder misiniz
Cihangir09 busecnyt0108 yani aspiratör mutlaka lazım oluyor kullanmamak gibi bir seçeneğiniz pek olmuyor. Şu süpürgeyle çekilenden bahsediyorsaniz o bana aşırı gereksiz geliyor o fiyatı verip almak normal ucuz olanlardan aldım bir kutu duruyor 50 lira filan vermiştim 3te yedek ucu var
somaysee busecnyt0108 ayy kesinlikle ama kesinlikle alın Benim çocuğumun hayatını burun aspiratörü kurtardı Ve tam bahar ayları kışa giriyoruz sürekli burnu tıkanıyor Burnundan nefes aldıkları için boğuluyorlar kesinlikle alın aldırın
Tontonunannesi somaysee ne alalım hangisi mesela ve kullanmadan önce serum fizyolojik mi d anlatmak gerekli burnu kuruysa mesela tavsiyeniz nedir
somaysee Tontonunannesi serum fizyolojik alın, önce iki deliğe de sıkın sonra burun aspiratörü ile hafifçe çekin. Wee marka kullanıyorum ve çok memnunum
Yamanmomy busecnyt0108 kararsızlık olucak bi durum değil bacm alıcaksın burnu hep tıkanıyo açman lazm nefes alamaz emmez