Dlnshn02 Kızlar allahın izniyle pazartesi günü sezaryen olacam ilk gebeliğim. Sezaryen sonrası hemen süt geliyor mu süreç nasıl oluyor tecrübesi olanlar yazabilir mi
Ocakbebegi Dlnshn02 geliyor, sütün gelmesinin doğum şekliyle bir alakası yok. Bebek vücuttan ayrılınca ister vajinal ister sezeryanla doğurun sütünüz gelir. Sütünüzün geleceğine inanın, stres yapmayın yeter. Çünkü sütünüzün gelmesi oksitosin hormonuna bağlıdır
Meliss00 Dlnshn02 Benim durumum biraz farklı ama yinede bilgilendireyim. Aslında planlı olan ama olmayan bir sezeryan yaşadım normalde 8 ekimde planlanan doğumumu 27 ekimde bebeğimin kalp atışı yavaşladıği için oldum yoğun bakıma alındı süt istemediler bende o gün sağmadım diğer gün akşamında pompayla sağmıştım hiç zorlanmadan baya bir sütüm oldu kötü düşünme kaygıya kapılma o iç güdüyle hemen gelecektir.
Defnezumramom Dlnshn02 elektrikli pompa alırsın en fazla her türlü geliyor ilk gün çok az sa diğer günler daha fazla geliyor
nununundunyasi Dlnshn02 plasenta vücuttan ayrıldığı anda süt gelmeye başlayabilir bu da sütün gelmesinin doğum şekliyle alakalı olmadığını gösterir bize, siz inanın kesin gelecektir zaten 🙏🏻
Dlnshn02 Ocakbebegi çok pozitif düşünüyorum her şey öyle gitsin diye ama ilk gebeliğim olduğu için merak ediyorum süreci ☺️ teşekkür ederim 🌸
Dlnshn02 Meliss00 çok geçmiş olsun, şimdi nasıl bebeğiniz? Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah
Defnezumramom Dlnshn02 rabbim sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin sezeryanda öyle korkulacak bişi değil inan bebeğin için ayaklanma telaşına düşüyorsun zaten böylece vücut kendini daha çabuk iyileştiriyor 1 haftada toparlanırsın Allahın izniyle 🌸❤️
Leylaaa_46 Dlnshn02 benim 3 .cu gun gelmişti. Süt satma makinası aldım bu sefer yanıma onunla deneyeceğim
Gmom Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bugün planlı sezaryen doğum sonrası 18. Günüm. Doğurduktan sonra odaya geldiğimde süt gelmeye başladı. Tabi sıktıkça meme ucunda görüyordum. Bebeğin yutkunma hareketini izleyin. Yoksa anlayamazsınız. Saat başı memeye tuttum. Başlarda bebeğin kafasına arkadan biri destek yaparsa daha kolay tutar. Bebeğin yüzü ve vücudu tam size dönük olsun. Bestlak damla ve Solgar Brewers Yeast kullanmaya başladım hemen. Her bebek farklıdır benim bebeğimin çok şükür emme refleksi kuvvetliydi ve memeyi tuttu. Günde 4 litre kadar su içiyorum. Zaten emzirirken sanki sahra çölündeymişsiniz gibi hissediyorsunuz