blueAngell kuzum benim eşimde de çıktı biz hatta o yüzden olmuyor sanıyorduk meğersem varikosel illa sperm kalitesini etkileyecek bir durum değilmiş yani bazı varikosel sperm değerlerini etkilemiyor bazıları etkiliyor o yüzden hemen kötü düşünme belki de sizinki bu yüzden değildir belki senin yumurtanın daha çok kaliteli halde olması gerekiyordur hiç bilemezsin benim başıma geldiği için söylüyorum mesela ben yumurtamı kalitelileştirmek için hayıt macunu kullandım bir dahaki ay hamile olduğumu öğrendim eşiminde varıkoseli sprmi etkılememiş gzeldi sonucları. bir sene boyunca olmuyordu tam bir seneye ayak basarken hayıt macunu sayesinde oldu yani demek ki kaliteli bir yumurtaya sahip değildim o yüzden kalıteli olunca gebelık oldu. spermi çok kafaya takma güzel sonuç çıkarsa rahat ol eğer güzel sonuç çıkmazsa doktor ona göre yönlendiriyor merak etme çok ufak bir sorun olursa vitaminle değerlendiriyorlar ileri derece bir sorun olursa ameliyat istiyorlar ameliyat bile 20 dakikalık 1 işlem korkma yani . Ben varıkoseli öyle kafaya takmıştım ki esım en sonunda test verdi zorla sonuc iyi cıkınca kapak oldummm🤣 bendede sorun yoktu ama yumurta güçlendırmek ıcın hc bı cabam yoktu meger bendenmiş ve duzeldi balım inş sende hc takmaaa gzl sonuclar gelır inşallah🤲🏻