Hkgezer çok geçmiş olsun. Bende bugün 14 haftalık bebeğimi kaybettim. Salıdan beri kanamam geliyordu. Cuma günü sancılarım başladı . Cuma, cumartesi pazar sancı çektim ölüyorum sandım. Vajinadan verilen 5 dozda işe yaramadı dozları artıracaklardı ki bebek düştü sonra küretaj işlemi yapıldı. Bu mesajı size hastane odamdan yazıyorum. Benim bebeğimde ikili testte trizomi 18 riski yüksek çıktı. Genetik araştırılacak şimdi. Ne çıkar ne zaman çıkar bilmiyorum. Postunuzu görünce çok üzüldüm. Çektiğiniz acıları çok iyi hissediyorum yaşadım. Ama sizinki daha ağır olmuş peşine sezaryene girmişsiniz. Benim anladığım devlet hastanelerinre süreç yavaş ilerliyor. Mesela ben sancıya artık dayanamazken hocaya dedimki hocam kalbi durmuştur belke bi ultrasondan bakın sonra müdaheleye alın ama o kadar çağırdım da ne geldiler ne baktılar. Bir doktor halime dayanamadı baktı kalbi durmuş doğumhaneye çıkarıyoruz dedi ilaca başladı Allah ondan razı olsun. Yoksa ta ertesi sabaha kadar traval odasında sancıdan ölecektim