Prenseessaaaa 38 haftalik hamileyim geceleri karnim taş gibi oluyor belim agriyor hicbir sekilde uyuyamiyorum bazen dogum agrisi mi diye korkuyorum sabah olunca geciyor sertlesme neden olur kizlar bilginiz var mi
Zhrafth Prenseessaaaa bende 31 haftaligimm ama bu bnde bayadr oluyo yenii degil geceleri oluyo genelliklede surekli de kontrole gidiyorm doktoruma da soylediim buyudugu icin oyle yapiyo merak etme demisti
Ozge11 Prenseessaaaa ben de 38.haftadayım canım sertleşmelerin sayısı arttı ama sancı ağrım falan yok.O yüzden normal diye düşünüyorum bugün kontrolüm var soracağım bakalım
Damla26 Prenseessaaaa aynisi bende var ben de 37 haftalığım gece doğurcam sanıyorum sabah birsey yok bende merak ediyorum
Prenseessaaaa Ozge11 canim doktoruna sor bakalim bu haftalarda dogum belirtisi olabilir mi sorduklan sonra beni haberdar et
Ozge11 Prenseessaaaa ederim canım inşaallah doğum belirtisidir artık hayırlısıyla doğsun istiyorum 🤲🏻🤗❤️🌸 haftamız da ilerliyor kilomuz da artıyor riskler artıyor.Azıcık hareket etmezse hemen tedirgin oluyorum
Ozge11 Prenseessaaaa erkek canım herkes de erkek geç gelir diyor 😌 40.haftayı geçmez inşaallah.Ya böyle de demek istemiyorum Rabbim her şeyin en doğrusunu hayırlısını bilir ama hamilelik artık beni yormaya başladı sabırsızlık korku heyecan hepsi bir arada
Ozge11 Prenseessaaaa amiin canım hepimizin inşaallah buraya güzel doğumlarımızı yazmak nasip olsun 🤲🏻❤️🤗