busra_2332 Kızlar sorum başlıkta, bebiş kanala girmeye çalışıyormuş zorluyomuş ama girip girmediğini anlayabilir miyiz hissedebilir miyiz? 36+6yım
Gorkemm busra_2332 benim ilk gebeliğimde oğlum hiç kanala girmemişti öyle doğdu haftası dolunca suni sancı ile şimdi kızım olacak bende merak ediyorum kanala girince hissediliyor mu nasıl oluyor
Edaliii busra_2332 Anlaşılacak bir şey değil o. Benim mesela kanala henüz girmemiş dedikten 2 gün sonra doğum başlamıştı :)
busra_2332 Gorkemm bende hiç bilmiyorum nstde sancı yok ama ufak kasılmalar var dedi doktor merak ediyorum açıkcası :)
Fnykaya Gorkemm benimde bugün 40. Haftam normal doğum yapabilirsin dedi doktor bebek hala yukarıda popo kısmı aşağıda ama genel olarak sezryan daha kolay olur diye onu dedi hiç istemiyorum s Üsttw olunca doğumda sıkıntı olmuyor demi
Tz19_ Benim ilk hamileligimde 33.haftada girmisti ama oyle sizin anlayacaginiz bi belirtisi olmuyor rutin nst de sancim cikmisti doktor ultrasyonla baktiğinda o soylenisti kanalda olduğunu
busra_2332 Tz19_ belli olmuyor yaniiii. Peki kaçıncı haftada doğum gerçekleşti kanala girdikten sonra
ayseheyecanli Tz19_ nasıl ya çok erken değil mi ? Kanalda kaç hafta duruyor ki ay çok tuhaf 1 ay boyunca orda mı durdu
Tz19_ 37.haftada ama benim en basindan beri riskli bi gebelikdi igne fitil ve ilac kullaniyordum hergun o sekilde 37.haftaya zor geldik
Tz19_ ayseheyecanli malesef her hafta duzenli olaraknhastanede yattim dogumu onlemek ickn doktorum cok iyi bi doktordu ve uyguladiği tedavi sayesinde 37.haftayi gordum bebegim saglikli dogdu
Bhrmolo busra_2332 benim ki 40+1oldu geçen gittiğimde kanala girmemiş yukarıda hala diyordu. Ultrason dan anlaşılıyor biz anlayamıyoruz
melike1-2 @busra_2332 canım bebeğin ultrasonda baş aşağı döndüyse kanala girme zamanı gelmiş oluyor birde karnın aşağı doğru iniyor artık doğum yaklaştıkça sanki yürürken bacaklarının arasında ağırlık var gibi hissediyorsun iki kızım var ilk doğumda o kadar olmasa da ikinci de artık hissediliyor
busra_2332 melike1-2 ultrasonda dün baktı doktor zaten kafasını sokmaya çalışıyormuş kanala öyle dedi ben acaba evde kendimiz hissedebilir miyiz anlayabilir miyiz diye merak ediyodum :) yine de teşekkür ederim yorum için ❤️🥰