Balbebek012 Aleymomm mama içiyorsa yine iyi ne markalar denedim içmedi oğlum hani uykusuzluk sorun değil alıştım da ağzında dişleri var oğlum emerken memişim kopacak gibi oluyor felaket ısırıyor 😂
Aleymomm Balbebek012 mama dediğime bakmayın bizimki de hiç birini kabul etmedi cici bebe su süt karışımı yapıyorum tek kabul ettiği o oldu kilo alması da gerek öbür türlü hiç birini kabul etmedi çünkü 😂😂 bizimkinde de var sağolsun kopacak gibi oluyo bazen 😂😂
Aylaa123 Aleymomm doğumunuza ne kadar kaldı bilmiyorum ama 2 3 ay varsa eğer bence bıraktırma çalısmasına başlayın yeni bebek geldiğinde ister istemez kıskançlık oluyor kendiside emmek isticek muhtemelen en azından unutmus olsun o zamana yada tiksinsin
Aleymomm Aylaa123 ne yaptıysam bırakmak istemedi bende saldım doktorum ne zaman derse o zaman bi yol bulucam artık 😂
Balbebek012 Aleymomm muhtemeln öyle olacak 🤣 benim bir de 4 buçuk yaşında kızım var o da tepemde zaten ev içinde sürü halinde hareket ederiz artık ahahaha 😅😅
Aleymomm Balbebek012 valla Allah kolaylık versin kolay değil ben şuan bir taneyle kafa yiyorum 2.cisi olunca bilemicem 😂😂
Balbebek012 Aleymomm amin hepimize 🩷 neyseki canım bebişlerimi çok seviyorum zaten 3 bebiş bana yeter onlara bakayım yeter başka düşünmüyorum şöyle 4,5 sene sonrayı hayal ediyorum avutuyorum kendimi 🫶
Aleymomm Balbebek012 bende çok seviyorum ama bazen yetemediğimi düşünerek kafayı yiyorum her anne de var bu sorun sanırım 🙏😂