Beyza_12 Meriveannesi ben iğnesiz sadece femerayla kaldım tabi bide kullanma surecimde sağlıklı beslendim doktorum öyle önermişti
Meriveannesi Arkadaşlar ben dış gebelik geçirdim 6ay korunun diyolar doktorlar bende gebe kalmak istiyorum ama ymurtalıkrlm tmbel büyümüylar doktorlarda 6 ay dolmadan tedavi olmaz dediler sizce ne yapmalıyım
Meriveannesi Ervaidil haziran ayında dış gblik geçirdim metoreksat iğnsi oldum o yüzden doktor o ipne çok güçlü iğne dedi ve 6 ay dolmadan tedavi yani ilaç yazamam dedi e bende kalmak istiyorum😍 pcosluyum olmıyor😌
Meriveannesi Beyza_12 yaa peki kaç gün kullandın ve doktor muayene ettimi büyümüş mi diye yumurtlaıkların
Ervaidil Meriveannesi anladım canım ilaç bittikten sonra ovulasyonla takip et istersen Bide havın bittikten sonra gün aşırı iliki yap pcosluysan geç çatlama olayın olabilir 2 hafta günaşırı ilişki yap
Beyza_12 Meriveannesi 5 gün kullandım sabah akşam sonra doktora gittim 19 mm olmuştu bir tane yumurta o yumurtam tuttu çok şükür 2020 Haziran ayında kullanmistim
Beyza_12 Beyza_12 Meriveannesi ben şimdi ikinciye hamileyim ve kendiliğinden oldu çok şükür hemde korunmayı bıraktığım ilk ayda. Tek yaptığım korunmayı bırakmadan 2 3 ay önce diyete girdim sağlıklı beslenme yani
Beyza_12 Meriveannesi bence kullanmayın kafanıza göre hani ben reglin kaçıncı günü ilaca başladım onuda hatırlamıyorum 4 yıl oldu çünkü
Beyza_12 Meriveannesi ben hataydayim ama hataydaki doktorum depremden sonra İstanbul’a taşındı öneririm bı araştırın isterseniz telal doğruel Instagram’da falan yazıyodu hangi hastane oldugu
Meriveannesi Beyza_12 doktor 6ay körün, dedi e bende yumurtlama sorunu olduğu için istesem de normal yol ile kalamiyorum
Beyza_12 Meriveannesi bizde ailede genetik olarak pcos var bütün kızlarda bu doktora gittik hepimiz çok memnun kaldik