Beyzanur_42 Sağ kasigima ağrı giriyor batıyor gibi sanki 🙈 Ilık duşa girdim çıktım ne yapmam lazım 🥴🥴 Hastaneye gitmelimiyim ?
_ruhurevan_ Beyzanur_42 bugün benim de öyle oldu öğleden beri batıyor.. makata doğru vuran bir sancı da var
irem88 Beyzanur_42 sadece tek taraflı ağrı olmaz canım iki kasıkta ağrır karınla birlikte kiminde de velede ağrı vuruyormuş ben 3 doğum yaptım karnımda ve kasıklarımda ağrı çektim sadece adet sancısı gibi başlıyor ağrılar
_ruhurevan_ Beyzanur_42 bilmiyorum ki 37 haftalığım kız bebeğim de. Hastaneye gidecek kadar çok değil evde kalıp kafaya takmadan uyuyacak kadar az değil ebemi aradım bi gel nst bakılsın dedi ortalığı telaşa vermek istemiyorum bence yalancı bir sancı 🙈😁
Beyzanur_42 irem88 benim de ikinci doğumum olacak bu oğlumu suni sancı ile doğum yaptım buda erkek ve sadece tek kasigima girdiği için şüphelendim inşaallah belime de gelirde dogururum diye dua rdiyorum
irem88 Beyzanur_42 İnşallah canım insan biran önce doğurmak istiyor son günlerde zor oluyor haraketlere falan