Gkhnm97 Arkadaslar bnm adetim 8 gun once geldi ve adet olmadan onceki gecede iliski olmustu sabah lavaboda uzayan ici 1 2 damla kan olan sivi geldi seffaf sonra oglende adet oldum acaba yumurtlamam adet gunu olmusmudur yani hamile kalabilme imkanim varmi adet gordugum halde
Minnosaile Gkhnm97 adete 1 gün kala test yaptım pozitif çıktı ama sizin durumunuz farklı. Üstte kalsın diye yazıyorum
Busracetin Gkhnm97 canim adet akintini anlarsin zaten yogunluktan olduysan hamile degilsindir , iliski sonrasi baslamistir belki adetin onu anlayamazsin ki , devami da yavas yavas gelebilir bekle az dhaa bakalim
Asli5454 Gkhnm97 Canım benim adetim 30 eylüldeydi yanliz o gun hasta olmadim.düğünümde 30 eylülde oldu gerdek gecesi hamile kaldım suan 16+2 haftalık evliyim ve bebişimde tam 16+2 haftalık 😊
Gkhnm97 Busracetin tmm canm zaten adetim yogun geldi ama adetim iliskiden sonraki oglen vakitlerinde basladi acaba hamile kalabilme ihtimalim varmiki diye sordm canm
Asli5454 Asli5454 ekleme daha yapıyım bende balayından 2 gün sonra az pembemsi kan geldi 2 gün azar azar ama ben adet oldum sandı ama bi farklılık olduğunu anladım Cnku normalde 7 gün oluyordum 1 hafta sonra midem bulanmaya başladı hastaneye gittim kan testi yaptım bisey çıkmadı doktorda kana karışmamış olabilir bebek dedi adetime 2 gün kala dayanamayıp evde test yaptım ve çift çizgi cıktı şuan çok şükür 16+2 haftalık hamileyim 😊
Ilaydaile Gkhnm97 adete 1 gün varken hamile kalınmaz canm. Çok çok düşük ihtimal. Ovülasyon geçmiş oluyo o güne kadar o yüzden ihtimal az
Gizem_miros Gkhnm97 valla canim suan 9 hafyaligim kazayla hamile kaldim ve esim korunuyordu adetime 6 gun kala oldu korunmasiz bide 3 gun sonra oldu arada 3 gun vardi ve ben hamile kaldim ustelik oglum 7 aylik adete yakin hamilelik oluryor yani😀
Pcoslubiranne Gkhnm97 Adet olmamis olsaydiniz evet ama afet olmussun mi.Adetten 1 gün önce hamile kalabilmen için o güb yumurtanin catlamis olmasi gerekie eger döllenme olursa hamile kalirsin ama olmazsa 15 gün sonra adet olursub yani geç yumurtlamis olursun.sen zaten adet olmussun.