bkdusunenanne Balbebek012 evet erken çıktı tabi hamilelikte görülen bulantı halsizlik istiğfar da cabası sizde durumlar nasıl acaba, cinsiyet bellimi😅bu arada profilinize bazen denk geliyorum görünce aklıma hep sinirli bi bayan düşüyor gözümde canlanıyo😅
Bulut21 bkdusunenanne teşekkür ederim inşallah sizde sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız 🥰 Allah izin verirse erkek ama önemli olan sağlık tabiki de
Balbebek012 bkdusunenanne ahahhaha profilim burdaki saçma postlara karşı ruh halim 😅 çok şükür iyiyim her şey yolunda sadece biraz şişlik oluyor geceleri cinsiyeti daha belli değil heyecanla cinsiyeti öğrenmek istiyorum ya 🥰
Balbebek012 Nes7616 çok şekersin ya 🩷😅 bence etekten dolayı tuhaf görünüyor elbise olsa böyle görünmez
bkdusunenanne Nes7616 maşallah ne güzel çıkmış karnınız bebişiniz içerde rahat sanırım gelmeye niyeti yok 😅cinsiyet erkekmi acaba göbeğiniz baya bi önde basen bölgeniz pek yok o yüzden sordum😊
Nes7616 Balbebek012 kayınvalidemin namaz eteğiyle geziyorum düşünün 😃😃ve her gün her yerde ikiz mi maşallah sorusuna maruz kalıyorum 😕😂😂 valla tek çocuk
Nes7616 bkdusunenanne evet erkek ve uzadıkça uzuyor öne doğru çok rahat olmalı hiç doğma belirtisi de yok bekliyorum bakalım ne olacak 😀😀