Havvabektas Haticom ben bı kere baktım adet günüm 389 çıkmıştı bı daha kan vermedim bir hafta sonra doktora gitmiştim
Erkekannisi2 Haticom bende hiç olmadı bikere baktı ilkinde oda , hep kese yada bebek gorundugunde bırakıyor bence
Erkekannisi2 Haticom valla canım degısıyor o , benim 7463 tü ilk cocugumda 4 sene once , gorunmemişti , dger muayenede gordu ondan kan istemıstı , ikincise keseyi gordu bebek yoktu oda dger muayene de gorundu sukur
Ayysuu Haticom ılk öğrendiğimde 15 cıkmıstı uc dort gun sonra hastaneye gıttım 111.68 cıkmıstı bı 10 gun sonra doktor bu 1500 üstünde olur kese gorunur demişti gitiğimde ise tüm değerlerime bakmak ıcın kan almıslardı ama beta hcg bakmamıslardı dırek kesem gorunmustu zaten
ozlem_2727 Haticom 8 9 gün sonra gitmiştim görünmüştü 1hafta sonra da yani geçen salı da bebek göründü kalp atışı da haftaya inşallah🥰
Duyguceren Bi kere baktım 58 di sonra bi daha bakmadım sağlıklıysa zaten benimle kalır dedim 10 gün sonra gittim keseyi gördüm çok küçüktü 2 hafta sonrada hem bebeği hem kalp atışını duydum şuan 39+3 üm
Yasemin0303 Bende bugün doktora gittim beta HCG 31 çıktı daha çok erken haftaya tekrar gel dedi aranızda böyle olan var mı
rosatue Yasemin0303 18le öğrendim. Haftaya gittiğinizde bile erken olabilir. Adeti 10 gün geçti mi daha iyi bir şeyler görmek için.