biricigimbebegim Kahramanlar yukarı geç çıksın mümkünse ☺️ Midem yanıyor kaç gündür baskı yapıyor galiba
biricigimbebegim 26 bitti kızlar 98 gün kalmış kabak kadar olmuşuz 😂 nasıl geçiyor Sağımıza yatabiliyor muyuz hala Zararlı diyorlar ama solda uyuyamıyorum
Seymasucu biricigimbebegim bende 26 haftaligim ve soluma yatamiyorum genelde sagda uyuyorm tabi uyimak denirse geceleri cok kalkiyorum donuyorum Simdiden boyleysem doguma yakin nasil Olcam acaba diye dusunuyorm Valla☺️
Ezgiaydinn35 ozgyrs 26 +1 oğlusum olucak ben de de bu günlerde bel ağrısı başladı 💙artık bir an evvel mayıs gelsin istiyorum sabırsızlık fazla hele eşyaları alındıkça 😁
Bettby ozgyrs selammm 🙋🏻♀️ 25 haftalık olduk hiiiiiççç bişey almadım bir ay sonra alırım inşş, burun tıkanıklığı nefes darlığı yakamızı bırakmayanlar..🤗bide başağrısı vardı bir haftadır ondan ses yok :)
Seymasucu Bettby ahh o burun tikanikligi beni oldurcek sinomarin spray kullaniuorum Ben ama Oda cok fayda etmiuor geceleri resmen nefes alamiuorum😒
biricigimbebegim Bettby beni de öksürük bitirdi en son antibiyotik ve astım spreyi kullandım hangisi azalttı bilmiyorum
Ayseee94 ozgyrs merhabaa bizde 27+2 olduk halâ uykularımdan uyanamıyorum başka bi sıkıntım yok şükür büyüdükçe halsizlik artıyor birde :)
Ayseee94 merhabaa bizde 27+2 olduk oğluşum ile :) halâ uykularımdan uyanamıyorum başka bi sıkıntım yok şükür büyüdükçe halsizlik artıyor :(
Kahramanlar biricigimbebegim ballı ıhlamur iç ıhlamur harika balgam çıkartıyor ben siyah çayı kestim artık
Seymasucu Kahramanlar buhar makinem yok ama eger ise yariyorsa alim hemen yetermi duzgun uyuyaym Artk
zeynephazalnisa Haticecinar bende antalyadayim nerden aldiniz bende düşünüyorum almayi karar veremedim
Dimple23 Kızlar benim bir haftadır göğüslerimde gıdıklanma gibi iğne batmaları gibi hisler oluyo 3/5 saniye ama o an birden irkiliyorum süt kanallarıyla alakalı bişi sanırım ....süt kaynıyo gibi ...25 haftalığım bu arada ..sizde de oluyomu