Aylaayla Arife3507 ben aldım burun açma aparatı ve sprey seti tonimer lab baby spreyin setini aldım hepsi burada indiriminden bi bak istersen şuan hala indirim var..
Baharimmmm Arife3507 burun temizleme aldim bebedor esim almis kullanat alt degisim e bebekten dusunuyorum almayi
DeryaZ Pln1994 canım bende 3gündür aynı ağrıyı çekiyorum ne uyku uyuyabiliyorum ne oturabliyorum iki doktora gittim biri düşük riski var dedi başka doktor herhangi bi sorun görmedi bende yatıyorum hareketlerimi iyice yavaşlattı inşallah bi an önce geçer durumumuz🙏🏻
Pln1994 DeryaZ Amin inşallah canım benim işte bende 5 subatta doktora gidicem söyledim alttan muayene edeceklermiş artık bakalım ne diyecekler Rabbim yar ve yardımcımız olsun inşaAllah hiçbir annenin gözünü yaşlı bırakmasın 🙏🤲🏻😇🤗
Krasivyy ozgyrs 23 olcaz bizde bu gece inşallahhh prensesim geliyor 😍 detaylıya da girdik herşey yolunda şükürler olsun kii bel ağrısı var tabi alınan 11 kilo da cabası 😂😂 kızlar bazen tekme hissesiyorum günde bi kaç kere bazı günler hissetmiyorum düzenli her saat hisseden var mı acaba
Zeynoveannesi Krasivyy kız sende mi çok kilo aldın bende 22+1 oldum 8 kilo aldım oh oh 😂😂 ben hareketlerini gün içinde bazı saatler hissediyorum uyuyor uyanıyor herhalde ama bu aralar eskisine nazaran çok güçlü vuruyor göbeğimi açıp bakıyorum resmen Bi sağa Bi sola gidiyor göbeğim❤️ akşamları yatağa yatınca çok hissediyorum bide sabahları uykudan uyandırıyor hergün 8 gibi sanırım acıktım kalk karnımı doyur diyor 😂
Krasivyy Zeynoveannesi 😂😂 ah hep o acıkır zaten biz acıkmayız ki geçen diyorum kızım acıkmış yine babası diyo kızımın üstüne atma 😂😂
Baharimmmm Zeynoveannesi bziim ki oğlum un okul saati uyanıyor valla 6 gibi vurmaya basliyor kalkin diye abisi gidince geri uyuyoruz ama yatarken saga sola dönmekten uykum boluk porcuk
Zeynoveannesi Krasivyy haha aynen benim eşimde diyo ki kızım doğsun annen hep seni kullandı dicem diyo 😂 gebeliğin vermiş olduğu bütün imkanlardan faydalandım çünkü ama ben hamileyim diye diye 😂😂
Aylaayla Asena_ bugün daha iyi gibiyim o gün demir ilacını yatmadan kosa bir süre önce içtim sabah unutmuştum diye acaba o yapmış olabilir mi?
Mym ozgyrs 23+4 oğlum olacak canım inşaAllah.🙏Biz henüz alış-veriş yapmadık.Ama yakında yapmayı düşünüyoruz🤗Bu güne kadar kalçalarım ağırıyordu,şimdi sol dizim ağırmaya başladı ya çok kötü sanki bıçak saplanıyor yürüyünce.Böyle olan varmı?😑
MunireSavk9 22+4 deyiz güzel baldan tatlı kuduruk oğlusumla 👩👦 Teyzelere şikayet ediyorum😂 Duyduk duymadık demeyin Poyraz Efendi daha annesinin karnında annesini uyutmuyor anne uyumayınca baba da yazık uyuyamıyor içerde milli futbol takımı kurduğunu düşünüyorum kendi çapında 😂Annesinin ballı lokumu💙🙏Tekmeleri sert hissedenler beni anlıyordur Alışveriş olayı elimize geldikçe beğendikçe alıyorum daha büyük alışveriş için mart nisan gibi olabilir Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin Rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın ve Doğumumuz bir avaz da olsun inşallah 🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Krasivyy Zeynoveannesi ahahaha aynen bişey yapıyor ben hamileyim diyorum içimde insan var iyi davran bana diyorum kullanma kızımı diyo 😂😂
Kahramanlar İki kuzum var Karnın büyüdükçe onlara yetişemiyorum oğlum sünnet oldu cuma günü onla uğraşmak zor oluyor daha şimdiden kendimi çok ağır hissediyorum birde sol karın boşluğumda içten yırtılma gibi bir ağrı var doktor baktı sorun yok dedi özellikle ayakta iken ağrıyor uzanınca ağrı yok hangi ilaçları alıyorsunuz ben vitamin Demir magnezyum balık yağı içiyorum birde vazgeçilmezimiz progeston 😩 doktor günde ikiye çıkarttı fitil olarak gelişimi kilosu iyi önden gidiyor dedi ama ben sadece 3 kilo aldım
biricigimbebegim Kahramanlar ben de bakıyorum bulamadım bir türlü Bir ismi İbrahim olsun dedik dedesinin adı yanına karar veremedik onu da mı koymasak diye düşünüyoruz artık