Ozy Ben kizim icin anne yani besigi aldim yatakla birlestirilen modellerden icindeki yatagi ayri almam gerekiyordu ve o ölcülerde yatak bulamadim malesef yatak boyu 85x45 benim aldigim yatak ise 85x40 yatak icinde kayiyor nasil bi cözüm bulurum buna ya 😭 yatagi sabitlemem gerek besige ama malesef hicbisekilde olmuyor bi öneriniz varmi dogumda yaklasiyor martda 😩
Mucizem00 Ozy https://m.joker.com.tr/urun/tripper-sweet-dreams-besik-fume-112303?_sgm_campaign=scn_4bc6f301bd406000&_sgm_source=112303&_sgm_action=click almışsın artık yapıcak bişey Yok ama geri iade edebilirsen jokerden bunu al gel çok uygun çok güzel katlayabiliyor küçükcük oluyor, ben ayrı bebek odası yapıcam bunuda yanıma alıcam
BiBa 5 cm lik aynı yükseklikte sünger kestirin ya da kaymaması için battaye vs bir şeyi o boyutta katlayıp sıkıştırın bence. Çarşaf serince görünmez sanırım. En azından yatak kaymaz🤷🏼♀️
Duyguanneoluyor Ozy o zaman tek çare yatağın boşluk kalan kısma bişey sıkıştırmak canm sünger olabilir mesela
Englishteacher Uç kısmına bişey sıkıştırın yatağın altına battaniye serip battaniyenin ucunu boşluk yere sıkıştırıverin zaten kısa süre kullanılcak bi beşik geçici çözüm bulunur sıkmayın canınızı
Ozy Englishteacher bugün deniYcegim bunu aslinda ben altinada hicbisey sermedim aklima gelmedi 😂 ilk hamilelik oldugu icin insan düsünemiyor birsey