Haticecinar Kizlar dun anneannem vefat etti cok kotu bir gundu benim icin dogal olarak cok agladim bebegim istemsiz etkilenmistir dimi? Bu arada 23 haftalik gebeyim.
KlncA Haticecinar Hissediyorlarmış canm ama napıcan hayat bu insan her gün gülüp oynayamıyor.. Onlar da şimdiden karnımızda alışıyo hayatın zorluklarına.. ☺️ Yeme içmene dikkat et aç susuz durma yeter. Allah sabır versin başın sağolsun 🙏🏻
Yalinn8 Haticecinar basiniz sagolsun, surekli bi mutsuzluguve stresi hissetiklerini okumustum ama gunluk, anlik gecisten etkilenmezler diyordu.
Haticecinar Bucuruk85 Neroizm KlncA Fundaduru cok saolun kizlar Allah razi olsun daha iyiyim sukur dinleniyorum bol bol.. dun vitaminsiz kaldim ama bugun bol bol almaya calisiyorum.
Fundaduru Ben hiç inanmazdım buna ama 1 haftadır çok kötü günler yaşadım ağladım canım çok sıkkındı şu an doktordayım... bebek çok aşağılarda hareket ediyo ve kasılmam var o yüzden elinizden geldiğince yapmayın
Neroizm Siz uzuldugunuzde kan basincinizda ve nabzinizdaki degisiklikler bebegi tabii ki etkiler. İstah artis veya azalis durumu bebeginizin beslenmesini etkiler. Her turlu asiri hissiyat bebeginizi etkileyecektir. Mumkunse kacinmak lazim tabii ki. Basiniz sagolsun.