Nasibveannesi 3.5 aylık hamileyim hafta sonu dr gidicez cinsyeti merak ediyorum tabiki akşam ruyamda iki doktor da bebek erkek dedi. Böyle görüp tersi çıkıp kız olan yada erkek olan varmı ?
denizannee Nasibveannesi kayinvalidem aradı şimdi üstüne bu postu gördüm daha 10 haftayiz rüyasında eline çanta veriyolarmis kızımız olcak diye haykırarak açtı telefonu canıms 😁😁 hayırlısını işte boşver
Kvldn Nasibveannesi canım senin bebegin erkek kullanıcıadımı unutma öğrenince yaz bana görürsün bak ☺️☺️
Gizem_miros Nasibveannesi ben ruya gormedim ama oglumda hep diyordum kesinlikle erkek olacak diye gereckten oglum oldu simdide kiz hissediyorum ayni oglumda hissettigim gibi tabi rabbim ne verirse basim gozum ustune ama kiz hissediyorum 🤗🤗😂
Kubrakezer Bende erkek görüyorum hep ama doktor kız dedi bi kaç kere gördüm bi erkek ti bi kızdı rüyamda ☺
1850 Nasibveannesi bende rüyamda doktorumun erkek dediğini görmüştüm. Hepte erkek hıssettım.Erkek olduğunu öğrendik sonra rüyam cıktı 💙👶🏻
BetulYrkglu Nasibveannesi bende ikizlerime hamileyim rüyamda ikisinin erkek görüyordum ama ikisi de kız çıktı ☺️☺️🙏
Mucizem00 Nasibveannesi aynı rüyayı bende gördüm 😂😂 ultrason da bakıyoruz pipisini görüşürüz doktor da evet erkek diyo🙈😂 bugun gidicez bakalım insallah görürüz bende çok merak ediyorum rüyama malüm mü oldu diye
Selimunl Nasibveannesi bende kızım olduğunu gördüm iki kere hatta ismini kumsal koymuşum 😀 sonuç oğlum oluyor 😀😀
bebekteyaparimkariyerde Nasibveannesi çok enteresan bir soru olmuş gerçekten ne yazsam bilemedim.sen en iyisi suya anlat.yani yüzde elli ihtimal var.
eluskrg Bende rüyamda ismini koymayı düşündüğümüzü birine söylüyordum Eslem koyacaz diyordum ama daha belli değil cinsiyetimiz bu hafta belli olacak inşallah merakla bekliyoruz 😍
Mucizem00 Nasibveannesi haftaya çarsamba görücez insallah bugun gittik göremedik canım yazarım ama ♥️
Sevvaldal Ben rüyamda mavi renk yenidogan süslemelerine baktığımı görmüştüm, 2 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim🙈 ama daha 7 haftalık, bilmiyorum tutacak mi😊
Merve201119 Nasibveannesi ben kızımda hep erkek görüyordum ama kız oldu genelde tersi çıkar derler ama rabbim gönlüne göre versin canım eli ayağı düzgün olsunda