momBg maviskokiz amin hepimiiiiz güzel sonuçlar alalım💖💖dayanabilirseniz eğer sizde regl gününüz gelene kadar yapmayın
obli maviskokiz yani eğer yumurtlama günlerinizi takip edecekseniz öyle de deneyebilirsiniz ama bazen erken veya geç döllenme olabiliyor. Akışına bırakın bence biraz yaşınız kaç?😊
Havvabektas Biz 7 sene bekledik ilk gebeliğimde kalbi durdu ikinci 27+3 haftalık olduk Allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin . Allah en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin
Cansu-2600 maviskokiz Yok yok yapmayın lutfen hem kendinize hem eşinize haksızlık etmiş olursunuz. Benim yaptığım hataları yapmayın aynısını yaşadım esimede yasattirdim her ay bı hevesle birlikte olup bu ay olucak deyip olmayınca reglim bitene kadar ağlıyodum esimide bunaltiyodum kendini kötü hissettiriyordum ona bu şekilde davranıp
Symstf Ben 10 sene bekledim. Malesef ben vazgeçtiğim anda haberini aldım daha çok yeniyiz ve ilk gebeliğim. Tavsiyem eğer eşinizde ve sizde bir sorun yoksa elbet zamanı gelir onunda. Stres çok fazla etkiliyor malesef ki