Bergamot Miniklerinannesiyim pilav, köfte ve dünden kalan patlıcan yemeği. Bakanlığın yayınladığı listeden sonra midem çok bulanıyor yemek yiyemiyorum. Bütün kebapçılar köfteciler domuz eti yedirmiş yıllarca…
Muhammedmomss Miniklerinannesiyim patatesli börek yapıcaktım yufka küflenmiş patates salatasına döndü menü 😀
Miniklerinannesiyim Muhammedmomss patatesli börek tarifini alabilirmiyim daha önce yaptıysan bari ben yapim 🤣
Ngsngetnsgng Miniklerinannesiyim geçmiş olsun Benimde çok canım istemiyor ama eşim ve bir kızım var onlar için mecburen yapıyoruz Maraş usulü sulu yağlı köfte var
Miniklerinannesiyim Ngsngetnsgng ay bende de aynı durum kızıma sorsam hergun makarna dwr eşime sorsam bilmyorum der
Ngsngetnsgng Miniklerinannesiyim aynn valla ya bulgur pilavı istiyor ya makarna eşimde ne istersen onu yap yada fark etmed der o yüzden hergun ne yapsam derdi kafamı bozuyor buralardan bulduğum fikirler iyi oluyor 😄
Muhammedmomss Miniklerinannesiyim patatesleri haşla soğan kavur salça kavur patateslerini at içine ez iyice istediğin baharatları at bu kadar 😄 şeklinide istediğin gibi verebilirsin böreğinin hazır yufka zaten
Ecemom_ Ngsngetnsgng bir de evde ne varsa onu yap demezler mi. Evde her şey var ama yapacak yemek gelmiyor aklımıza😂
Miniklerinannesiyim Ngsngetnsgng bu eşler zaten hep bilmyorum fark etmez sen bilirsin diyip duruyorlar 🤦
Ecemom_ Miniklerinannesiyim 3 günde bir yoğurtlu makarna aşeriyorum. Bugün günlerden yoğurtlu makarna.Karbonhidrat yememek için uğraşırken bu bebiş beni kötü yollara sokuyor😂😂
Miniklerinannesiyim Ecemom_ yyiyin gitsin hep mi hamile kalıyoruz boşverin🤣😀 bende başta hep hamburger ve kuru köfte yedim şuan iştahsızım