Hamzaft Sakarya Hendek Devlet Hastanesinde doğum yapıp memnun kalan var mı ? Ya da bir tanıdığı olup memnun olan. SEAH ile hendek arasında kararsız kaldım da.
Sydaglsen Hamzaft seahta yeni tanıdığım biri doğum yaptı o gün nöbetçi olan kişilerle alakalıdır ama çok kötü davranmışlar. Bebeğin ilk kıyafetlerini bile giydirmemişler
Hamzaft Sydaglsen böylelerini şikayet edeceksin işte maaşlarını almayı biliyorlar ama iş yok.Çok sağ olun bilgi için.☺️🌸
ebrusinansahin Sydaglsen bebek icin sadece şapka alıyorlar sizden doguma gitmeden once onu takip getiriyorlar işleyiş bu şekilde odada kendiniz giydiriyorsunuz ilk kıyafetlerini de :) Allah iyilerle karşılaştırsın
Sydaglsen ebrusinansahin bilmiyordum bu durumu tanıdığımın 2. Bebeği ve ilki de seahta oldu o zaman giydirmişlerdi bebeği prosedür mü değişti anlamadım. Birde yanında refakatçı olan arkadaşım rica etmiş birlikte giydirelim yardım edin bana diye hayır edemeyiz diyip çekip gitmişler.
ebrusinansahin Sydaglsen Allah iyilerle karşılaştırsın inşallah ne diyelim :) ama benim yanımda kalan diğer arkadaşın refakatcisi kızıydı 16 yaşında ona yardım etmişlerdi ya yapamayacağını düşündüler gerçekten ya da iyi zamanına denk geldiler demek ki