Girlmom Zeno Tok gidin çikolata yiyin hareketli olsun ben yemekten 3 saat sonra gittiğim için benim ki hep uyudu uyandıramadık bunun dışında yapmanız gereken birşey yok zaten
Mervealya1992 Zeno ilk bebemde vısne suyu ve cıkılata yemıstım bundada oyle yapcm bakalım son 6gun kaldı
Merve-metin Zeno ben dün detaylı ultrason için randevu aldım bana dedikleri gelmeden 1 saat önce karnınızı doyurun hastaneye girmeden meyvesuyu ve çikolata yiyin dediler
Rumuz36 Girlmom AnayimBenAna_ rabiabusray Mervealya1992 Merve-metin Kaçıncı haftada gittiniz acaba ultrasona
rabiabusray Ben kahvaltı yapmıştım randevudan yarım saat önce ancak tatlı yiyemediğim için çikolata yiyemedim vişne suyu içmiştim hemen girmeden doktor sorun yaşamadan görmüştü 😊
Mervealya1992 Rumuz36 ilkınde 22. Hftada bunda 20de ggcm dpktor bıseyler gordu 20de sokalım ultrasona ddi bakalım
Marlaa Zeno Herkes tok gitmeniz gerektiğini söylemiş ben de ekleyeyim ikili tarama testiniz ve öncesinde çekilen ultrason görüntüleri vs yanınızda götürün benim doktorum istemişti
aslaninannesi7 Zeno Daha dün gittim randevum 11 deydi. 10 da kahvaltı yaptım tatlı şeyler yedim. Yolda da bir çikolata yedim. Çok haraketliydi maşallah. Ama yüzünü eliyle kapattı hiç açmadı bir daha gidicez yüzü için 😌