melektb Merhaba kızlar ilk defa bebek mevlidine katılacağım hediye götürülüyor mu orda herkes verirse ben mahcup kalmayım hazırlıklı gideyim 😃
Aylaa123 melektb genelde bebeğe hediye götürülüyor hediye götürmeyen zarfa para koyuyor yada altın vs takı takıyor tabi altın takanlar çok yakınları olur
Balbebek012 melektb hediye götürülür yerinde olsam yakınlığıma göre bir şey alırdım öyle normal biriyse bebek takımı alabilirsin yakın biriyse altınsız olmaz
Cnhavva melektb eskilerden daha cok bebege biseyler alinirdi ama suan para takilir genelde 1. Derece yakinlar altin takar bizde para goturuyoruz yakinlik durumuna gore ne ihtiyaci varsa anne kendisi alsin diye
0Mommm Hediye veya zarfa bir miktar para koyabilirsin canım ama eli boş gitme hoş karşılanmayabilir adettir
melektb 0Mommm Aylaa123 Mervealya1992 Balbebek012 Teşekkürler canım kızlar.. Hediyemi götüreyim giderken bende 😊
yalandunyaa melektb bir takım Kıyafet en iyisi 400 ediyor Ben renkli zarflar alıp içine 400 tl koymuştum. Adımı Yazıp Bebekle alakalı Not yazmıştım. Sevimli Olmuştu. Bence böyle yapabilirsiniz. Bez falan Alırlar 🥰
Birbebekannesi01 melektb bizde de hediye götürülür yakınlık durumuna göre altın ya da para takılır. Genelde bebeğe gelen hediyeler ortaya açılır herkes bakar hediyesini takisini verir sonra ikramlar gelir çay sohbet vs bunların hepsi mevlidden sonra yapiliyo tabi 🙃