GonMus hayırlısı ile nasip eder rabbim inşallah bende herşeyi dendim benden sana bi tavsiye hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama bence devlete gitme özele gitmek için bekle paranı biriktir öyle git öyle başla tüp bebek tedavisine devlet hastaneleri sorun odaklı değiller yapalım gitsin bitsin diye uğraşıyorlar bir keresinde özelde aşılama yaptım tedavi süresince hiç devlete gitmem en son ara verdiğimizde arkadaşım işte devlet çok iyi falan diyince bende gideyim kaybedecek neyim var diye düşündüm gittim işte aşılama yapılacak tekrardan yumurta geliştirme iğneleri falan verdi dozları çok azdı daha öncesinden biliyorum bu dozlar bende asla işe yaramaz pcosluyum kendimi biliyorum ama devletteki doktor umursamadı herkes de gelişiyor yumurtalıklar sende neden olmasın vs ilaçları aldım kullandım sürekli kontrole gidiyorum son gidişimde kontrolü asistan doktor yaptı doktor uzaktan bakıp hiç gelişmemiş tedavini devam ettirmeyeceğim aşılma olmayacak git başka zama gel dedi insanlara tavırları bu şekilde asla önemsemiyorlar iğneleri aldı para ödedi o kadar iğne kullandı gelip gitti stresi yaşdı bunlar asla devletteki doktorların umrunda değil 50 bin devlet hastaneine verip böyle şeyler yaşayacağına bekle birikim yap özelde yaptır en azından tedavi masrafın boşa girmez duyguların düşüncelerin önemsenir