Mavi92 Merhaba benim adetime 6 gun var. Hamile kalip kalmadigimi nasil anlarim. Tecrubeli annelerden yardim bekliyorum
denizannee Mavi92 gecikmeden ogrenilmiyor cogunlukla. Yumurtlamanın da 12.günü belli oluyormuş. Ben gecikmemin 3.günü öğrenmiştim. Rahat bırakmıştım çünkü stres yapmamıştım. Bi gecik. Sonra 🤗
Lilbaby Mavi92 bir kaç gün daha beklemen lazım canın adet gününde yada 1 gün önce test yapabilirsin. Ben 5 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. 1 gün önce yaptığımda pozitif çıkmıştı ☺️ O yüzden biraz sabret..
Busracetin Lilbaby denizannee belirtileriniz var miydi hanimlar bu surecte neler hissettiniz hamilelige dair 🤗
denizannee Busracetin grip olmuştum annemler direk sen hamilesin dediler zaten o süreçte beden tamamen bebek için çalışıyor bağışıklığı düşüyor annenin ve hasta oluyor. Göğsümde de ağırlık hissetmiştim. Başka net bir belirtim yoktu çok küçükken öğrendim çünkü
Lilbaby Busracetin göğüs hassasiyeti ilerleyen haftalarda oluştu canım. Öğrendiğimde 4 haftalıktım ☺️
Popmum Öncelikle bu süreçte hemen hamile de kalabilirsiniz bir kaç ay da sürebilir buna kendinizi hazırlayın. Stres ve yorgunluk hamileliği en çok etkileyen unsurlardır. Bebek düşündüğünüzde folik asite şimdiden başlamak hem size hem de doğacak bebeğe çok faydalıdır. Bundan önce bir kadın doğuma gidip yumurtalıklarınıza baktırmanız da sizin için iyi olur. Ovülasyon zamanınızı takip ederek birleşme yaşamanız daha hızlı sonuç gösterir adetiniz düzenliyse geciktiği gün bile kan testinden hemen çıkar.